Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει να φέρει τον πρίγκιπα


Πάει να φέρει τον πρίγκιπα

Ο Τσάκας προαναγγέλλει εξελίξεις στον ΠΑΟ

Στην Τζέντα αναμένεται να μεταβεί τις προσεχείς ημέρες ο Βλάσης Τσάκας για να φέρει τον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ, όπως διαρρέει το περιβάλλον του.

Ο ίδιος, μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας θα αναλάβει πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, ενώ θέση άμεσα αναμένεται να πάρει επί του θέματος η πρεσβεία της χώρας στην Ελλάδα με δελτίο Τύπου.

«Σήμερα είχα τηλεφωνικές επαφές με τον δικηγόρο μας και αύριο (σ.σ.: σήμερα), που είναι εργάσιμη μέρα στη Σαουδική Αραβία, θα δουλέψουμε το πληρεξούσιο και θα το στείλουμε στον δικηγόρο στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα θα προχωρήσει η υπόθεση και πρώτα ο Θεός θα πάνε όλα καλά. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και θα ηρεμήσουμε όλοι και ο Παναθηναϊκός» δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν, για να προσθέσει αναφορικά με το αν θα έχει ενεργό ρόλο ο ίδιος:

«Ενεργότατο. Από την πρώτη στιγμή ήταν ένας από τους όρους που έβαλα με τον πρίγκιπα για να ασχοληθώ. Ο πρίγκιπας, απ' όσο ξέρω, θα είναι πρόεδρος. Τι ρόλο θα έχω εγώ, θα το δούμε στη συνέχεια. Ας γίνει το deal και μετά θα βρούμε τον δικό μου ρόλο».

Οι εμπλεκόμενοι στην όλη υπόθεση υποστηρίζουν ότι «η δουλειά έχει γίνει και δεν το ξέρετε» κι επιμένουν για ραντεβού του πρίγκιπα με τον Τζίγκερ στην Αθήνα στις αρχές Αυγούστου, αν και από τον τελευταίο έχει διαψευστεί. Τονίζουν μάλιστα ότι «όλα τα ξέρει ο Βαρδινογιάννης και θα τα μάθετε κι εσείς σύντομα για τον πρίγκιπα».

Από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη τόνιζαν σχετικά με το τι θα κάνει ο Τζίγκερ και οι άλλοι μέτοχοι, αν η ομάδα καταλήξει σε αραβικά χέρια: «Ας γίνει και βλέπουμε. Αν μπουν χρήματα στην ΠΑΕ δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ, όμως, θα δούμε τι θα ειπωθεί στη Γ.Σ. και θα αποφασίσουμε».

πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms