Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δέκα πράγματα για τη δίκη του Michael Jackson που δε θα δείξει ποτέ η τηλεόραση



Δέκα πράγματα για τη δίκη του Michael Jackson που δε θα δείξει ποτέ η τηλεόρασηΞεκίνησε η πολύκροτη υπόθεση

Η πολυαναμενόμενη δίκη του γιατρού του βασιλιά της ποπ έχει ξεκινήσει και η παραμικρή πληροφορία που μπορεί να αντλήσει κανείς τόσο από τα λεγόμενα των μαρτύρων όσο και από τις κινήσεις των παρευρισκόμενων στη δικαστική αίθουσα είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα.

Μάθετε 10 πράγματα που παρατήρησε ένας δημοσιογράφος κατά την εκδίκαση της υπόθεσης και  πιθανότατα δεν πρόκειται να αναφέρει ή να προβάλλει ποτέ η τηλεόραση.

1. Καταρχήν, η οικογένεια του Michael Jackson έτυχε ιδιαίτερης αντιμετώπισης από την αστυνομία της δικαστικής αίθουσας. Μάλιστα, απαγορεύτηκε η είσοδος εντός της αίθουσας σε οποιονδήποτε άλλον μέχρις ότου τακτοποιήθηκαν εκείνοι πρώτα.

2. Οι δικαστές επέδειξαν ιδιαίτερη προσοχή και αυστηρότητα. Όλοι τους κρατούσαν σημειώσεις τόσο από τι ακροάσεις όσο και από το υπόλοιπο οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε στην αίθουσα.

3. Ο δικηγόρος του Dr. Murray έδειχνε μάλλον αποδιοργανωμένος καθώς κράταγε σημειώσεις σε μικρά χαρτιά ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ψαχούλευε ανάμεσα σε όγκους χαρτιών για να βρει τελικά αυτό που έψαχνε.

4. Η εισαγγελία από την άλλη μεριά έδειχνε να είναι πολύ οργανωμένη.

5. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης ο Murray φαινόταν να είναι εξαιρετικά χαλαρός και καθόλου αγχωμένος ενώ η είσοδός του στη αίθουσα θύμιζε μάλλον την είσοδο κάποιου υπουργού παρά ενός κατηγορούμενου.

6.Η δικαστική αίθουσα ήταν γεμάτη από δημοσιογράφους.

7. Ο ένατος όροφος, όπου διεξαγόταν και η εκδίκαση της υπόθεσης απολάμβανε υψηλά μέτρα ασφαλείας σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ορόφους.

8. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος (το οποίο διήρκεσε 90 λεπτά) η οικογένεια Jackson παρήγγειλε φαγητό απ’ έξω.

9. Ο δικαστής φαίνεται να ενοχλήθηκε ορισμένες στιγμές από το συνήγορο υπεράσπισης .

10.Η οικογένεια Jackson καθόταν κοντά στους ενόρκους.
πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms