Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Στο μυαλό ενός επαγγελματία παίκτη πόκερ


Στο μυαλό ενός επαγγελματία παίκτη πόκερ
Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό ενός κορυφαίου παίκτη πόκερ και να αναγνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν τόσο καλό . Εάν συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτόν τον υποθετικό χαρακτήρα θα αποκτήσετε μια πολύ καλή ιδέα για το αν έχετε τα προσόντα του νικητή στο πόκερ.Σκοπός


Ο άνθρωπός μας έχει ένα πράγμα στο μυαλό του όταν κάθεται σε ένα τραπέζι πόκερ: να πάρει τα λεφτά των άλλων παικτών . Δεν βρίσκεται εκεί για να διασκεδάσει ή να περάσει τον χρόνο του – δεν είναι παιχνίδι γι’ αυτόν , είναι δουλειά .Συγκέντρωση


Δεν αφήνει τίποτα να του αποσπάσει την προσοχή από τον σκοπό του . Δεν τρομοκρατείτε και δεν εκφοβίζεται από τους άλλους παίκτες . Όταν παίζει , βάζει στην άκρη την προσωπική του ζωή – τυχόν προσωπικά προβλήματα δεν επηρεάζουν το παίξιμό του .


Ευφυϊα


Έχει αναλυτικό πνεύμα και μπορεί να κάνει γρήγορους νοητούς υπολογισμούς που του δίνουν τη δυνατότητα να υπολογίσει τα ποσοστά. Γνωρίζει ποια φύλλα να παίξει και μέχρι πόσο θα τα παίξει . Μπορεί να καταλαβαίνει τους αντιπάλους του και να τους προβλέπει .


Πειθαρχεία


Ο άνθρωπος αυτός “ βάζει λουκέτο “ όταν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές . Σε καμία περίπτωση δεν χάνει ούτε λεπτό παραπάνω από όσο πρέπει . Αυτό του επιτρέπει να αποφεύγει με επιτυχία σερί απωλειών τα οποία θα γονάτιζαν τους πιο αδύναμους παίκτες.


Συμβουλή
Ελάχιστοι άνθρωποι κατέχουν όλα τα πνευματικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να γίνουν κορυφαίοι παίκτες πόκερ . Γι’ αυτό υπάρχουν τόσοι λίγοι.


Παρατηρητικότητα


Παρακολουθεί τα πάντα . Αναζητάει τραπέζια με αδύναμους παίκτες , γνωρίζει όλα τα σημάδια του πόκερ και αναγνωρίζει τα προειδοποιητικά σήματα .Συχνά μπορεί να σας πει τι φύλλα κρατάτε .


Ψυχραιμία


Ο άνθρωπος αυτός παραμένει ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές , τίποτα δεν τον ταράζει . Δεν αναστατώνεται και δεν γίνεται υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του όταν κερδίζει και δεν μπαίνει σε κατάσταση ¨τιλτ¨ όταν χάνει .


Υπομονή


Δεν περιμένει ότι θα κερδίζει συνέχεια , ξέρει πως αυτό είναι αδύνατο . Απλά κάθεται και περιμένει τις καλές ευκαιρίες.


Συμβουλή
Η υπομονή και η αυτοκυριαρχία είναι δύο από τα σημαντικότερα προσόντα που μπορεί να έχει ένας χαρτοπαίκτης . Χωρίς αυτά , έχετε χάσει πριν καν ξεκινήσετε , ανεξάρτητα από πόσο επιδέξια παίζετε.


www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το ΠόκερRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms