Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Αριέλ Ιμπαγάσα: "Δεν βλέπω τον λόγο να μην παραμείνω"

Αριέλ Ιμπαγάσα: "Δεν βλέπω τον λόγο να μην παραμείνω"Ο Αριέλ Ιμπαγάσα αρνείται καλές οικονομικά προτάσεις από το Κατάρ και ψηφίζει Ολυμπιακό.




Ο Ισπανός μέσος ήταν ένας από τους κορυφαίους στο νικηφόρο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και παρά τη προχωρημένη ηλικία του μπορεί ακόμα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.



Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του και αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος μετά τις πρώτες αγωνιστικές.


Μάλιστα, παρά τις μεγάλες οικονομικά προτάσεις που έχει από το Κατάρ, αλλά και από τη ρώσικη Ανζί που έκανε την έκπληξη με την απόκτηση του Καμερουνέζου Ετό, δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.


Οι πρωταθλητές είναι ευχαριστημένοι από τον Ιμπαγάσα και την παρουσία του στην ομάδα και ο προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί τον παίκτη του βασικό μέλος στο σύλλογο.


Οι δύο πλευρές αναμένεται σύντομα να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του και της συνεργασίας τους.


"Θα μιλήσουμε με τον κύριο Μαρινάκη και εφόσον φτάσουμε σε μία συμφωνία, θα ήμουν χαρούμενος να μείνω στον Ολυμπιακό.


Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα, η οικογένειά μου είναι επίσης καλά στην Ελλάδα, οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην παραμείνω", δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.


www.betcatalog.gr - Καθημερινά προγνωστικά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms