Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Βαρδινογιάννης: «Προχωρήστε…»


Βαρδινογιάννης: «Προχωρήστε…»Έγκυρο το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα

Την έγκρισή του για την επίσπευση των διαδικασιών για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον πρίγκιπα έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στους δικηγόρους του, σύμφωνα με πληροφορίες.




Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημερώθηκε από τους νομικούς του εκπροσώπους ότι το γνήσιο της υπογραφής που απέστειλε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας είναι πέρα για πέρα έγκυρο και φέρει τις επίσημες σφραγίδες του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, με αποτέλεσμα όποια αμφιβολία είχε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να ξεπεραστεί.

Μετά από τις δηλώσεις-προαναγγελία του κ.Γερουλάνου για εναρμόνιση του νόμου με αυτούς που ισχύουν και στις άλλες χώρες-μέλη της Ε.Ε., ανοίγει ο δρόμος, για την μεταβίβαση των μετοχών η οποία πλέον μπορεί να παρουσιάσει επιπλοκές μόνο στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Τόσο οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη όσο και ο νομικός εκπρόσωπος του Σαουδάβαρα πρίγκιπα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την υπογραφή του MoU, που εκτιμάται ότι θα γίνει με την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα.

Φυσικά το μεγαλύτερο ζήτημα είναι η κατάθεση των 20 εκατομμυρίων που ζητεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να μπει στα ταμεία της ομάδας. Αυτό θα αποτελέσει και την επισφράγιση της μεταβίβαση των μετοχών. Πάντως, οι τελευταίες εξελίξεις μόνο αισιοδοξία μπορούν να φέρουν.



πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms