Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟ: Σήμερα η συνάντηση με τους Αμερικάνους επενδυτές


 
Τα λεφτά ξένων επενδυτών περιμένουν στον ΠΑΟ και σήμερα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού με τους εκπροσώπους της «Axiom Capital» η οποία μεσολαβεί για λογαριασμό αμερικανικού fund, που θέλει να επενδύσει μεγάλα ποσά στους πράσινους.
Πρόκειται για οικονομικό «κολοσσό», που έχει έντονη παρουσία στα αθλητικά δρώμενα στις ΗΠΑ. 

Οι δικηγόροι του Τζίγκερ θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους της «Axiom Capital», που θα ζητήσουν τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στα ταμεία του συλλόγου. Όμως το κομβικό σημείο είναι

το θέμα του γηπέδου το οποίο φαίνεται πως αποτελεί προαπαιτούμενου για τους Αμερικανούς.



Πριγκιπικά έγγραφα



Όσο αφορά το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, ο Βλάσης Τσάκας επιστρέφοντας από την Τζέντα δεν έφερε μαζί του όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Όμως. επανέλαβε την πρόθεση του πρίγκιπα να καταστήσει τους «πράσινους» μεγάλη δύναμη και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.



Από την πλευρά του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, ζητάει εγγυητική επιστολή και το γνήσιο της υπογραφής. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αυτό θα έχει φτάσει μέχρι το Σάββατο.



«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ο κύριος Μπάσαρ βρίσκεται στην Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας με το έγγραφο που αποδεικνύει το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα. Η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά δεν μπορώ να σας την αποκαλύψω για ευνόητους λόγους. Επαναλαμβάνω,

πως όνειρο του πρίγκιπα είναι να κάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Σας είχα πει πως ο Παναθηναϊκός, θα γίνει η Πόρτο της Ανατολικής Μεσογείου. Το επαναλαμβάνω και σας λέω να το κρατήσετε αυτό», δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας κατά την άφιξή του στην τηλεόραση της Nova.

πηγή  protothema.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms