Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

«Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Σάντος»



«Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Σάντος»Σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα θα παραμείνει μέχρι το 2014

Την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδας προαναγγέλλουν τα πορτογαλικά Μέσα. Συγκεκριμένα, το κρατικό κανάλι της χώρας «RTP» αναφέρει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΠΟ και θα προσπαθήσει οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

«Ο Φερνάντο Σάντος είναι αήττητος σε δεκαπέντε συνεχόμενα παιχνίδια στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους Έλληνες και πολύ σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία θέλει να τον κρατήσει μέχρι το Μουντιάλ του 2014», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δέκα μέρες ο Φερνάντο Σάντος είχε συναντηθεί με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος είχε κάνει διερευνητική κρούση στον Πορτογάλο για το αν επιθυμεί να συνεχίσει στον «γαλανόλευκο» πάγκο. Ωστόσο, οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει το συγκεκριμένο θέμα να συζητηθεί μετά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Euro 2012.

πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms