Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Ligue 1: Γκολ και σασπένς υπόσχεται το ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμεν - Λυων

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Ligue 1: Γκολ και σασπένς υπόσχεται το ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμεν - Λυων
Η σύγκρουση κορυφής αναμένεται να αποτελέσει ένα «ανοιχτό», θεαματικό παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν κατά βούληση (έχουν μέσο όρο 1,75 γκολ ανά αγώνα) και δέχονται περισσότερα γκολ από όσα θα ήθελαν.




Η Παρι Σεν Ζερμεν έχει κρατήσει το «μηδέν» παθητικό μόνο σε 2 από τα 7 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ η Λυων μόνο σε 1 από τα 7. Τα παραπάνω στοιχεία μας οδηγούν να πούμε «ναι» στην αγορά «Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες», αφού στα προηγούμενα φετινά ματς τους κάτι ανάλογο συνέβη σε 11 από τους 16 αγώνες (ποσοστό 69%).


Παρότι θα πρόκειται για ντέρμπι, δεν υπάρχει λόγος για να θεωρήσουμε ότι δεν θα μπουν εξίσου πολλά γκολ. Η Παρι Σεν Ζερμεν είναι πιθανό να παρατάξει το γνώριμο 4-2-3-1, έχοντας ως μοναδικό πραγματικό αμυντικό μέσο τον Blaise Matuidi. Στη Λυων, ο προπονητής Remi Garde εφαρμόζει εξίσου τολμηρό σχήμα, με μοναδικό αμυντικό χαφ τον Max Gonalons.


Το Over 2,5 γκολ πληρώνει 2,10 και το «ναι» στην αγορά «Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» ανταλλάσσεται προς 1,81. Και οι δύο επιλογές δείχνουν ισχυρές, σ' ένα ματς που προμηνύεται ως ένα από τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη.

www.betcatalog.gr - Προτάσεις για το πάμε στοίχημα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms