Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Preview Champions League 2011 - Ομιλός C: Οτελουλ – Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ και Βασιλεία – Μπενφίκα

Preview Champions League 2011 - Ομιλός C: Οτελουλ – Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ και Βασιλεία – Μπενφίκα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπερδέψει τον τρίτο όμιλο αφού σε 2 ματς έχει 2 μόνο βαθμούς και απέναντι στην Οτελούλ πρέπει να πάρει την νίκη.
Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει και στην Ελβετία, όπου θα κρίνει σε κάποιο βαθμό την δεύτερη και τρίτη θέση του ομίλου ανάμεσα στην Βασιλεία και την Μπενφίκα.





Οτελουλ – Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ


Η Μάντσεστερ Γιουν. δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση κάτι που φάνηκε στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ όπου έμεινε στο 1-1, σε ένα ματς όπου η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη και μπορούσε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.



Η Μάντσεστερ Γιουν. έπεσε στην δεύτερη θέση, δυο βαθμούς πίσω από την άλλη ομάδα του Μάντσετσερ Γιουναϊτεντ.


Στο Champions League έχει πάρει μόνο 2 βαθμούς με δύο ισοπαλίες, στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα και στο 3-3 με την Βασιλεία εντός έδρας παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο.


Η Γιουνάιτεντ πρέπει να σοβαρευτεί αν θέλει να έχει μία εύκολη πρόκριση στον επόμενο γύρο, έτσι η λογική λέει ότι Φέργκιουσον δεν θα κάνει πολλές αλλαγές και θα παρατάξει μία πιο ορθολογική ενδεκάδα και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.


Ο Ρούνεϊ αναμένεται να βρίσκεται στην αρχική σύνθεση, όπου επίσης θα επιστρέψει ο αρχηγός Βίντιτς. Ταξίδεψε κανονικά ο επιθετικός Μπερμπατοφ, όχι όμως οι Φέρντιναντ, Κλέβερλι και Ράφαελ.


Από την άλλη πλευρά, η Οτελούλ δεν είναι η περσινή ομάδα και έχει κάνει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.


Οι Ρουμάνοι στα 5 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχουν μόνο μία νίκη, στον όμιλο δεν έχουν βαθμό έχοντας κάνει παράλληλα κακές εμφανίσεις. Στο προηγούμενο ματς η Μπενφίκα έχασε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.


Για την Οτελουλ επιστρέφει από την τιμωρία ο Μουντεάνου και από τραυματισμό οι Παράσχβιν και Ράπα.


Πιθανές ενδεκάδες


Οτελουλ (4-5-1): Γκραχοβάτς – Σκούμπικ, Περεντίγια, Κοστιν,Σαλαγκεανου – Ανταλ, Φιπιλ, Ιμπεχ, Γκιουργιου, Μπας – Πένα.


Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ (4-4-2) : Ντε Χεα – Φαμπιο, Τζόουνς, Βίντιτς, Εβρα – Βαλέντσια, Κάρρικ, Αντερσον, Γιάνγκ – Ρουνεϊ,Ερνάντες





Βασιλεία – Μπενφίκα


Η Βασιλεία έκανε πολύ κακό ξεκίνημα στην σεζόν και κατά συνέπεια έμεινε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα της Ελβετίας, στα τελευταία έχει όμως βελτιωθεί και δείχνουν να βρίσκουν την φόρμα τους, στα 9 τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.


Στο όμιλο έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα βρισκόμενη αήττητη με 4 βαθμούς και με νίκη σήμερα αποκτά προβάδισμα για πρόκριση.


Έκανε μεγάλο παιχνίδι στο Όλντ Τράφορντ η Βασιλεία και παρότι πήρε ισοπαλία με 3-3 ενώ έχανε 2-0, εντούτοις υπήρξε και πικρία καθώς η ισοφάριση από τους Άγγλους σημειώθηκε στις καθυστερήσεις!


Η Βασιλεία θα αναγκαστεί να ζήσει από και πέρα χωρίς τον Τόρστεν Φινκ ο οποίος άφησε τον πάγκο της για να αναλάβει το Αμβούργο που κατέβαλε την ρήτρα ενός εκατ. ευρώ και προχώρησε στην πρόσληψή του. Προσωρινός αντικαταστάτης του Φινκ θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, ο 35χρονος Χέικο Φόγκελ.


Η Βασιλεία για το σημερινό ματς έχει σημαντικές επιστροφές αφού επιστρέφουν από τιμωρία ο βασικός μέσος Σερντάν Σακίρι και ο Χούγκελ που είχε αποβληθεί στην πρεμιέρα με την Οτελούλ.


Η Μπενφίκα είναι σε καλή κατάσταση, στην Πορτογαλία βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την αντίπαλό της, Πόρτο με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.


Την Παρασκευή για τον θεσμό του Κυπέλλου Πορτογαλίας απέκλεισε την αδύναμη Πορτιμονένσε με 2-0.


Στον όμιλο μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας πήρε την νίκη επί της Οτελουλ, όπως όφειλε και έφτασε στους 4 βαθμούς, όσους η σημερινή αντίπαλο της.


Αν πάρει σήμερα θετικό αποτέλεσμα στην Ελβετία θα έχει αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση γιατί την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Βασιλεία.


Ο πολύτιμος επιθετικός Αϊμαρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος, ενώ ο Χάβι Γκαρσία ταξίδεψε στην Ελβετία όμως η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.


Πιθανές ενδεκάδες


Βασιλεία (4-4-2): Σομμερ – Στεινοφερ, Κόβατς, Ντραγκοβιτς, Τζο-ζο – Φ. Φρεϊ, Χουγκέλ, Καμπράλ, Σαγκιρι – Α. Φρεϊ, Στρέλλερ


Μπενφίκα (4-1-4-1): Αρτουρ – Μαξι Περεϊρα, Λουϊζαο, Γκαραϊ, Εμερσον – Γκαρσία – Γκαϊταν, Βιτσελ, Αϊμαρ, Νολίτο - Καρντόσο 

www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το στοίχημα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms