Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Preview Europa League 2011 1ος όμιλος: Τότεναμ - Ρούμπιν Καζάν

Preview Europa League 2011 1ος όμιλος: Τότεναμ - Ρούμπιν ΚαζάνΓια τον πρώτο όμιλο του Europa League, όπου συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ, η Τότεναμ υποδέχεται την  Ρούμπιν Καζάν, οι δύο ομάδες οδηγούν την κούρσα του ομίλου με 4 βαθμούς μετά τις πρώτες αγωνιστικές.



Η Τότεναμ δείχνει να βρίσκει την φόρμα της στην Αγγλία αφού μετά τις δύο ήττες που υπέστη στην αρχή στα επόμενα 5 ματς πρωταθλήματος έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς με 4 νίκες και μία ισοπαλία αυτή το Σάββατο εκτός έδρας με την Νιουκάστλ όπου προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.



Στον όμιλο η Τότεναμ μετά την εκτός έδρας ισοπαλία που πήρε στην Τούμπα κέρδισε την Σαμροκ Ρόβερς με 3-1 παρότι βρέθηκε να χάνει.

Η Τότεναμ έχει κάνει σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται για τον θεσμό, για αυτό το λόγο ο Ρεντναπ χρησιμοποιεί πολλούς αναπληρωματικούς έχοντας αφήσει εκτός λίστας στην Ευρώπη τους Φαν ντε Φάαρτ και Φρίντελ.


Εκτός είναι οι Γκαλάς, Ντόουσον, Κραντσαρ ενώ ο Τσόρλουκα είναι αμφίβολος μετά από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με την Νίουκαστλ.


Η Ρούμπιν Καζάν βρίσκεται σε συνεχή άνοδο τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ρωσία όσο και στην Ευρώπη που έχει πολύ συχνή παρουσία.

Η Ρούμπιν Καζαν στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση και είναι εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη με την διαφορά να είναι όμως μικρή και μπορεί να καλυφθεί. Προέρχεται από δύο νίκες με Τομ Τομσκ και Σπαρτακ Μόσχας την Κυριακή που μας πέρασε.


Στον όμιλο στην πρεμιέρα κέρδισε εύκολα την Σαμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία και έμεινε στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ με 2-2 όπου ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ.


Η Ρουμπικ Καζαν δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση τον μέσο Εντουαρντο που απουσιάζει καιρό.


www.betcatalog.gr - Δείτε σε live streaming όλους τους αγωνες


Πιθανές ενδεκάδες


Τοτεναμ (4-4-2): Κουντισινι - Γουοκερ, Καμπούλ, Μπασονγκ, Ροζ - Λεννον, Λιβερμορ, Καρολ, Ντο Σάντος - Παβλιουτσενκο, Ντεφοε.


Ρουμπιν Καζαν (4-2-3-1): Ρουζικοφ - Κουζμίν, Ναβας, Σαρονοφ, Μποκετι - Νατσο, Νομποα - Ριαζαντσεφ, Α. Ερεμενκο, Καραντενιζ - Βαλντεζ.


Read 8 times

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms