Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Preview Serie A Ιταλίας : Μίλαν - Παλέρμο

Preview Serie A Ιταλίας : Μίλαν - ΠαλέρμοΣτο Τζουζεπε Μεατσα για την 6η αγωνιστική της Serie A η Μίλαν υποδέχεται το Παλέρμο σε ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.




Η Μίλαν δεν έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα και βρίσκεται 6 βαθμούς από την κορυφή σε αυτά τα 5 πρώτα παιχνίδια, έτσι από το σημερινό ματς θέλει μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης.


Ο Μάξι Αλλέγκρι είχε να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα από την αρχή της φετινής περιόδου αλλά η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται.

Ο Ρομπίνιο και ο Αμπάτε έχουν αποθεραπευτεί και μπορούν να αγωνιστούν, αλλά αρκετά σημαντικοί παίκτες είναι ακόμα εκτός.

Ο Μπόατενγκ είναι τιμωρημένος, ενώ οι Τζενάρο Γκατούζο, Αλεξάντρε Πάτο και Φλαμινί παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.


Η απόφαση του Προέδρου του Παλέρμο να απολύσει τον προπονητή Πιόλι λειτούργησε θετικά για την ομάδα του αφού πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα.

Οι φιλοξενούμενοι στην έδρα τους έχουν κερδίσει εύκολα τις Ίντερ, Κάλιαρι και Σιένα, ενώ εκτός έδρας έμεινε στην ισοπαλία με την Λάτσιο και έκανε την μοναδική της ήττα από την Αταλάντα. Το Παλέρμο βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή.

Ο αριστερός μπακ Φεντερίκο Μπαλτζαρέτι είναι τιμωρημένος, Οι Μίκολι και Αλβάρεζ έχουν επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αλλά είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσουν στην αρχική σύνθεση.


Πιθανές ενδεκάδες


Μίλαν (4-3-1-2): Αμπιάτι - Αμπάτε, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Ζαμπρότα - Νοσερίνο, Ζεεντορφ, Βαν Μπόμελ - Ρομπίνιο - Ιμπραΐμοβιτς, Κασάνο.


Παλέρμο (4-4-2): Τζόρβας - Πισάνο, Σιλβέστρε, Μιγκλιάσιο, Μαντοβανι - Μπερτολο, Μπαρρετο, Ντελλα Ρόκα, Ιλισιτς -Ζαχαβι, Πινίλια.

www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το στοίχημα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms