Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Preview Serie A Ιταλίας : Νάπολι - Ουντινέζε

Preview Primera Division : Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ
Για την Primera Divison η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Βιγιαρεάλ που απογοητεύει, η Ρεάλ δείχνει να βρίσκει την φόρμα της και σήμερα θέλει την νίκη ώστε να κρατηθεί πάνω από την Μπαρτσελόνα στον βαθμολογικό πίνακα.



Τα δύο ατυχή αποτελέσματα πριν ένα μήνα της Ρεάλ Μαδρίτης με Λεβάντε και Σανταντερ έχουν μείνει στο παρελθόν αφού από τότε έχει μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.



Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 4 συνεχείς νίκες όπου σε αυτά τα ματς έχει πετύχει τουλάχιστον 4 γκολ, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Πριμέρα με 28 γκολ σε 8 παιχνίδια. Στο ματς του Σαββάτου με την Μάλαγα εκτός έδρας ήταν πολύ καλή και πήρε μία εύκολη νίκη με 0-4.


Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ιδιαίτερα ευτυχής αφού η βελτίωση της αμυντικής του γραμμή είναι σημαντική όπου πλέον πολύ δύσκολα δέχεται γκολ. Στα 4 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ.


Οι Νούρι Σαχίν, Φαμπιο Κοεντράο και Ραούλ Αλμπιολ έχουν αποθεραπευτεί και είναι διαθέσιμοι, απόντες είναι ο Λασανα Ντιαρρά και Ρικάρντο Καρβάλιο.



Η Βιγιαρεάλ έχασε τον Σαντι Καθόρλα και Ζοαν Καπντεβίλα το καλοκαίρι και όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να τους αντικαταστήσει. Σε πολλά ματς ήταν πολύ κακή και δίκαια έχει μόνο 7 βαθμούς σε 8 ματς πρωταθλήματος.


Το Κίτρινο Υποβρύχιο έχει μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις και χρειάζεται επειγόντως θετικά αποτελέσματα ώστε να επιστρέψει στο σωστό δρόμο.
Οι παίκτες του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο στο τελευταίο ματς με την Λεβάντε ήταν τραγική και η ήττα της ήταν δίκαιη.


Το σημερινό ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ δύσκολο και έρχεται σε μία πολύ κακή στιγμή για αυτή, η πίεση και η κριτική στον προπονητή είναι έντονη 


Μοναδική απουσία για την Βιγιαρεάλ είναι ο επιθετικός Νιλμάρ με 4 συμμετοχές και 2 γκολ αφού επιστρέφουν οι Μάρκος Σένα και Μάρκο Ρουμπεν.


www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το στοίχημα


Πιθανές ενδεκάδες


Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Κασίγιας - Ράμος, Πέπε, Αλμπιολ, Μαρσέλο - Αλόνσο, Κεντίρα - Ντι Μαρία, Οζιλ, Ρονάλντο - Μπενζεμά.


Βιγιαρεάλ (4-3-2-1): Λοπεζ - Ζαπατα, Ροντρίγκεζ, Μαρσένα, Κατάλα - Βαλερό, Σενα, Μπρούνο – Ντε Γκουζμαν, Κάνι - Ρόσι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms