Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Preview Super League : Άρης - ΠΑΟΚ

Preview Super League : Άρης - ΠΑΟΚ
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Το ματς είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες που θέλουν την νίκη και μόνο



Ο Αρης έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών με αποτέλεσμα η  ψυχολογία να είναι υπό το μηδέν. Ο προπονητής Τσιώλης έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό απουσίες (Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Βράνιες, Γκαρσία και Σηφάκης) και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι«φωτιά».


Ο Άρης δεν σκοπεύει να παρατήσει τα όπλα και θα παλέψει να πάρει την νίκη και να ανατρέψει το κλίμα και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.

Ένα τέτοιο ματς είναι ιδανικό ώστε να ανατραφεί τι κλίμα σε περίπτωση νίκης ή να γίνει πολύ χειρότερο σε περίπτωση ήττας.


Ο Τσιώλης ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές όπως έκανε στο Παγκρήτιο, θα παρατάξει την ομάδα του με  4-2-3-1, τερματοφύλακας θα είναι ο Βελλίδης, ακραίους μπακ τους Παπαστεριανό, Μίσελ, στόπερ τους Ντίκο, Σανκαρέ, στα χαφ τους Πρίττα, Φατί, μπροστά σε ελεύθερο ρόλο τον Καπετάνο, αριστερά του τον Καστίγιο, δεξιά τον Ούμπιντες και τον Ιάκομπ μοναδικό επιθετικό.


Η 18μελής αποστολή: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Φατί, Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα, Ιάκομπ, Τριανταφυλλάκος, Πορτίγια, Καζναφέρης και Οικονομόπουλος. 


www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το πάμε στοίχημα


Ο ΠΑΟΚ ,από την άλλη, δεν μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς αφού εκτός τις απουσίες των Γκαρσία, Φωτάκη, εσχάτως και των Αθανασιάδη, Λίνο έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια.


Ο Μπόλονι έχει δύσκολο έργο στον καταρτισμό της ενδεκάδας, η οποία θα είναι σε σχήμα 4-2-3-1. Με τερματοφύλακα τον Χαλκιά, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Σνάουτσνερ, στο κέντρο της άμυνας Μαλεζάς, Τσιρίλο και Κοντρέρας παλεύουν για δυο θέσεις, στα χαφ θα ξεκινήσουν Αρίας, Λαζάρ, σε ρόλο επιτελικού ο Ίβιτς, στα πλάγια οι Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια και στην κορυφή ο Σαλπιγγίδης.


Η 20μελής αποστολή: Γλύκος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Χαλκιάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Ίβιτς, Λαζάρ, Λεονάρντο, Ρομπέρ, Σπαντάτσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms