Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Preview Εuro 2012: Ελλάδα – Κροατία

Preview Εuro 2012: Ελλάδα – Κροατία
Για την προτελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου για την προκριματική φάση του Euro 2012 η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κροατία σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα και για τις δύο ομάδες.




Η Κροατία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 19 βαθμούς, στην δεύτερη θέση με ένα βαθμό λιγότερο βρίσκεται η Ελλάδα και όποια ομάδα πάρει σήμερα την νίκη παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.



H Εθνική Ελλάδος στο προηγούμενο ματς, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο εκτός έδρας ματς με την Λετονία και πήρε την ισοπαλία στο 84’ με γκολ του Κ. Παπαδόπουλου.


Η Ελλάδα  μπορεί να μην έχει πολλές επιθετικές αρετές αλλά αμυντικά είναι πολύ καλή και δύσκολα δέχεται γκολ, είναι ενδεικτικό ότι έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ σε αυτό τον όμιλο σε 8 ματς.


Η Ελλάδα θέλει μόνο νίκη στο σημερινό ματς και τουλάχιστον την ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με την Γεωργία για να πάρει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.


Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε πάλι στην αποστολή μετά καιρό τους επιθετικούς Γκέκα και Χαριστέα ενώ για πρώτη φορά τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Διονύση Χιώτη που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του.


Ο κόουτς Σάντος δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο K. Παπαδόπουλο και τους τραυματίες Μανιάτη, Σηφάκη, Καφέ, Φετφατζίδη και φυσικά τον Νίνη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Λυμπερόπουλος ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Κατσουράνης και Τοροσίδης και από τραυματισμό ο αριστερός μπακ Σπυρόπουλος.


Η Κροατία επικράτησε του Ισραήλ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με 3-1 και μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την βαθμολογική απώλεια της Ελλάδας και θα περάσει στην κορυφή του ομίλου.


Στο σημερινό ματς με ισοπαλία η Κροατία κρατάει την τύχη της στα χέρια της αφού αν πάρει την νίκη στο τελευταίο ματς με την Λετονία παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση.


Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν διαθέσιμο τον τιμωρημένο αμυντικό και αρχηγό Ντάριο Σρνα της Ουκρανικής Σαχτάρ, ενώ ο Μπίλιτς άφησε εκτός, για διάφορους λόγους, τους Μλάντεν Πέτρις, Ιβιτσα Όλιτς και Ντάνιελ Πέτριτς.


Τέλος, το Στάδιο << Γ. Καραϊσκάκης>> αναμένετε να είναι κατάμεστο αφού είχαν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια διαθέσιμα και μέχρι την έναρξη του αγώνα θα εξαντληθούν.


Πιθανές ενδεκάδες


Ελλάδα (4-3-3): Τζόρβας - Ζαραδούκας, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος - Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης -  Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.


Κροατία (4-4-2): Πλετίκοσα – Στρίνιτς, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Λόβρεν - Κράνιτσαρ, Μαντζούκιτς, Βουκόγεβιτς, Μόντριτς - Γέλαβιτς, Πέρισιτς

www.betcatalog.gr - Tα πάντα για το στοίχημα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms