Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αποχαιρετούν τον Steve Jobs μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα


Αποχαιρετούν τον Steve Jobs μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα«Θα μου λείψεις» είπε ο ιδρυτής του Facebook

Ανώνυμοι και διάσημοι αφήνουν τα δικά τους μηνύματα θλίψης στο Facebook και το Twitter για το θάνατο του συνιδρυτή της Apple Steve Jobs, χαρακτηρίζοντάς τον «απίστευτο δημιουργό».

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα (τοπική ώρα Σαν Φρανσίσκο), τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Jobs, σχεδόν το 20% των μηνυμάτων που στάλθηκαν στο Twitter περιείχαν το όνομά του, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Trendistic.

«Steve ευχαριστώ που υπήρξες μέντορας και φίλος. Ευχαριστώ γιατί έδειξες ότι αυτά που δημιούργησες μπορούσαν ν' αλλάξουν τον κόσμο. Θα μου λείψεις έγραψε στον «τοίχο» του ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Μια ώρα αργότερα 103.254 χρήστες είχαν κάνει «like» στο μήνυμα αυτό.

Ανάμεσα στα μηνύματα ήταν και ένα στο διαδικτυακό προφίλ του Μπαράκ Ομπάμα. «Αναπαύσου εν ειρήνη Steve Jobs» έγραφε η ομάδα του αμερικανού προέδρου.

«O Steve έζησε όλες τις ημέρες της ζωής του το καλιφορνέζικο όνειρο και άλλαξε τον κόσμο αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους μας. Ευχαριστούμε Steve» γράφει στο λογαριασμό του ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρντολντ Σβαρτσενέγκερ.

Αρκετές ήταν και οι ομάδες με τα αρχικά RIP («rest in peace», αναπαύσου εν ειρήνη) που είχαν ήδη δημιουργηθεί μέχρι τις 4:30 (ώρα Ελλάδος}. Μεταξύ αυτών μία ομάδα αριθμούσε 402 μέλη που εξέφραζαν τη λύπη τους για το θάνατο του Jobs «ενός απίστευτου δημιουργού που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», όπως έγραφαν χαρακτηριστικά.

πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms