Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Παρατείνεται η αγωνία για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης



Παρατείνεται η αγωνία για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησηςΕπιμένει η ΝΔ να μην συμμετάσχουν πολιτικά της στελέχη

Η ήδη μεγάλη καθυστέρηση ανακοίνωσης της νέας κυβέρνησης βεβαιώνει ότι η εμπλοκή στην σύνθεση της δεν είναι απλώς διαδικαστική αλλά επί της ουσίας.

Από την πλευρά των επιτελών του Α. Σαμαρά σημειώνεται με νόημα ότι «η ΝΔ περιμένει την πρόταση του Γ. Παπανδρέου για την σύνθεση της νέας κυβέρνησης και μετά επ’ αυτής θα απαντήσει».

Όλες οι πληροφορίες όμως βεβαιώνουν ότι η εμπλοκή οφείλεται στην άρνηση της ΝΔ να τοποθετηθούν στην νέα κυβέρνηση πολιτικά στελέχη της.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους της εμπλοκής στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού καθώς ο κ. Παπαδήμος, θέτει ως όρο, για να αναλάβει επικεφαλής του νέου σχήματος, αυτό να απαρτίζεται από πολιτικά στελέχη και των δύο πλευρών.

Ο κ. Παπαδήμος είναι φανερό ότι προβάλλει αυτόν τον όρο για να διασφαλίσει ότι η νέα κυβέρνηση θα έχει την στήριξη και των δύο μεγάλων κομμάτων καθ όλη την διάρκεια του βίου της.

 Ας σημειωθεί ότι η ΝΔ από νωρίς σήμερα το πρωί επιμένει δια των στελεχών της να δηλώνει ότι δεν πρόκειται για κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ -ΝΔ αλλά για μεταβατική κυβέρνηση υπηρεσιακού τύπου»
πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms