Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Το μεσημέρι ανακοινώνονται νέος Πρωθυπουργός και κυβέρνηση



Το μεσημέρι ανακοινώνονται νέος Πρωθυπουργός και κυβέρνησηΟ Γ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί τον Κάρολο Παπούλια και θα υποβάλλει παραίτηση

Σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα υποβάλλει την παραίτησή του και την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με την συμμετοχή όσων επιθυμούν και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ στο γραφείο του στην Βουλή συνεργαζόμενος με τους στενούς του συνεργάτες, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Νίκο Αθανασάκη.

Μέχρι αργά τη νύχτα παρέμενε στην Βουλή και ο Πρόεδρος του Σώματος, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που τον έφεραν να έχει αποδεχτεί πρόταση να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms