Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Διεθνές φιλικό: Αγγλία - Ισπανία

Διεθνές φιλικό: Αγγλία - Ισπανία
Με αρκετές και σημαντικές αλλαγές θα παρατάξει ο Φάμπιο Καπέλο την Αγγλία κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Ισπανίας, στο πιο σημαντικό φιλικό παιχνίδι του τριημέρου.



Έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια από την τελευταία νίκη της Αγγλίας κόντρα στην Ισπανία (3-0 στο Βίλα Παρκ το 2001) και τότε είχε γίνει σε φιλική αναμέτρηση. Με 11 νίκες σε 22 αγώνες κόντρα στους «Φούριας Ρόχας» σαν γνήσια... λιοντάρια έχουν τη μερίδα του λέοντος στις νίκες, όμως τα δεδομένα από τότε έχουν αλλάξει πολύ και η Ισπανία πλέον φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη μέσα στο «Γουέμπλεϊ».



Ο Φάμπιο Καπέλο ανήμερα του γάμου του γιού του θα βρίσκεται στον πάγκο της Αγγλίας. Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε επαγγελματισμό και το πόσο υπολογίζει αυτό το παιχνίδι, όμως οι επιλογές του μοιάζουν περισσότερο με πείραμα. Ρίο Φέρντιναντ και Τζον Τέρι δεν θα είναι στην άμυνα της αρχικής ενδεκάδας, ούτε και ο Φιλ Τζαγκιέλκα που υπολογιζόταν ως αντικαταστάτης του αρχηγού της Τσέλσι.


Εκτός θα είναι και ο Γουέιν Ρούνεϊ τη θέση του οποίου (πίσω από τον επιθετικό) αναμένεται να πάρει ο Φρανκ Λάμπαρντ. Η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα του Καϊλ Γουόκερ της Τότεναμ ο οποίος θα γίνει ο τρίτος παίκτης που ντεμπουτάρει ως δεξί μπακ, στους τρεις τελευταίους αγώνες της εθνικής Αγγλίας.


Η Ισπανία από την άλλη αναμένεται να παραταχτεί πάνοπλη και με στόχο τη νίκη, αφού οι... ρεζέρβες θ' αγωνιστούν στο φιλικό της Τετάρτης με την Κόστα Ρίκα. Οι «Φούριας Ρόχας» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχουν κόντρα στην Αγγλία, το οποίο έχει φτάσει ήδη στις τρεις νίκες.






ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ


ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Λέσκοτ, Κόουλ, Πάρκερ, Τζόουνς, Γουόλκοτ, Λάμπαρτ, Ντάουνινγκ, Μπεντ


ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Ράμος, Πουγιόλ, Πικέ, Άλμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Μπουσκέτς, Σίλβα, Τσάβι, Ινιέστα, Βίγια


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρόκειται για μεγάλη δοκιμασία των Άγγλων. Από τη στιγμή που έχουν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια τους και οι Ισπανοί θα παραταχτούν πάνοπλοι τότε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δεν είναι δύσκολο.
πηγη  stoixima.betfair.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms