Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Η κυβέρνηση Παπαδήμου εφαρμόζει τις δεσμεύσεις Παπανδρέου»


«Η κυβέρνηση Παπαδήμου εφαρμόζει τις δεσμεύσεις Παπανδρέου»Κατά μέτωπο επίθεση από τον Δ. Στρατούλη με φόντο την εργασιακή εφεδρεία

«Η εκδίωξη σήμερα 20.000 Δημοσίων Υπαλλήλων από το Δημόσιο επιβεβαιώνει την εκτίμηση μας ότι η κυβέρνηση της τριμερούς μνημονιακής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ έχει καθαρή πολιτική εντολή για το διάστημα της θητείας της.


Να εφαρμόσει τις μέχρι τώρα συμφωνίες της προηγούμενης κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου με την τρόικα και τους εφαρμοστικούς νόμους της» αναφέρει ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ και της Επιτροπής Εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδίωξη σήμερα από το Δημόσιο 20.000 Δημοσίων Υπαλλήλων με το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους αγώνες των εργαζομένων του δημοσίου τομέα, ώστε το αντεργατικό μέτρο της εργασιακής εφεδρείας που οδηγεί κατευθείαν σε απολύσεις και σε μειώσεις μισθών, να καταργηθεί άμεσα, γιατί είναι αντισυνταγματικό, παράνομο, βάρβαρο, αντεργατικό και απάνθρωπο. Γιατί καταδικάζει τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα σε διαρκή ανασφάλεια και τους οδηγεί σε κοινωνική γενοκτονία. Γιατί επίσης διαλύει τις Δημόσιες Υπηρεσίες και οδηγεί σε χειροτέρευση των υπηρεσιών τους προς τους πολίτες» συνεχίζει η ανακοίνωση του κ. Στρατούλη.

«Στην εφεδρεία δεν πρέπει να μπουν οι εργαζόμενοι αλλά η κυβέρνηση, η τρόικα και οι επιλογές τους, που πρέπει με τους αγώνες του λαού να ανατραπούν και να φύγουν» καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms