Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ποια στελέχη προτείνει η ΝΔ για τη νέα κυβέρνηση


Ποια στελέχη προτείνει η ΝΔ για τη νέα κυβέρνησηΑβραμόπουλος, Δήμας, Μουρμούρας, Αρβαντιτόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού, στη νέα κυβέρνηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Αβραμόπουλος, Δήμας Μουρμούρας και Αρβανιτόπουλος.



Ο κ. Αβραμόπουλος θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα. Από τη ΝΔ τονίζουν ότι οι προτάσεις αυτές έχουν στόχο έχουν να βοηθήσουν την κυβέρνηση, ενώ όπως τονίζεται χαρακτηριστικά κατατέθηκαν στην κυβέρνηση χωρίς διαπραγμάτευση.

Προσθέτει ότι δεν συζητήθηκαν συγκεκριμένα υπουργεία, ούτε το αν η κυβέρνηση θα έχει θέσεις αντιπροέδρων, θέματα που θα αποφασίσει ο επόμενος πρωθυπουργός.

Η ΝΔ υποστηρίζει ότι «με την συμμετοχή μας ανατρέπουμε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου και στηρίζουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο μια μεταβατική κυβέρνηση με συγκεκριμένο στόχο να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και οδηγηθεί σε εκλογές».

Καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς είχε πει ότι μόνο μη κοινοβουλευτικά στελέχη θα μετέχουν στην μεταβατική κυβέρνηση, η ΝΔ αναφέρει ότι «ο κ. Αβραμόπουλος επέλεξε ο ίδιος να παραιτηθεί για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση».

πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms