Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Π.Καμμένος : Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης!


 
Τον χαρακτηρισμό «γομάρια» -που είχε χρησιμοποιήσει ο σημερινός υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αστέριος Ροντούλης για τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- θυμήθηκε ο κ. Πάνος Καμμένος. Αξιοποιώντας το ευφυολόγημα του υπουργουποιηθέντος βουλευτή του ΛΑΟΣ, ο κ. Καμμένος επέστρεψε την ατάκα στον κ. ροντούλη λέγοντας ότι «στο χωριό μου λένε ότι όταν τα γομάρια ζευγαρώνουν με τα άλογα τότε βγαίνουν μουλάρια που δεν αναπαράγονται».

 

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι θα κάνει πράξη τις απειλές του και σημείωσε χαρακτηριστικά : «Διαφωνώ με την κυβέρνηση και δεν της δίνω ψήφο εμπιστοσύνης παρα το γεγονός ότι το κόμμα μου στηρίζει».
 
Ο βουλευτής της ΝΔ εξήγησε ότι  «είναι πρωτοφανές να συζητούμε για προγραμματικές δηλώσεις για μια κυβέρνηση που δεν ψηφίστηκε αλλά αποτελείται από τους ίδιους υπουργούς της προηγούμενης που παραιτήθηκε. Λυπάμαι που ο πρωθυπουργός δεν είναι εδώ. Μάλλον του συνέστησαν να με αποφύγει γιατί ξέρουν ότι διαφωνώ» είπε και σημείωσε πως «σύμφωνα με την ομιλία του κ. Παπαδήμου η νέα κυβέρνηση δεν είναι μικρής πνοής αλλά 5 ετών».
 
Επιπλέον, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα, κατηγορώντας τον για «παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της ελληνικής οικονομίας» ενώ έθεσε ερωτήματα για το αν ο πρώην πρωθυπουργός προετοίμαζε «από πολύ νωρίτερα την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ», αν μέλος της οικογένειάς του «συμμετείχε σε κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της χώρας», ενώ επικαλέστηκε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Le Monde"για να αφήσει αιχμές και για τον κ. Λουκά Παπαδήμο  λέγοντας ότι «ήταν πρωτεργάτης της Goldman Sachs».


πηγή  protothema.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms