Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

«Χωρίς τη συμφωνία οι συνθήκες για τους Έλληνες θα είναι πολύ πιο οδυνηρές»



«Χωρίς τη συμφωνία οι συνθήκες για τους Έλληνες θα είναι πολύ πιο οδυνηρές»Έκκληση Μπαρόζο για πολιτική ενότητα στην Ελλάδα

Επείγουσα έκκληση για εθνική και πολιτική ενότητα στην Ελλάδα απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο.

«Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουμε συμφωνήσει σε μέτρα ενίσχυσης για την Ελλάδα. Αλλά για να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα είναι σημαντικό να έχουμε σταθερότητα στη χώρα.


Χωρίς την συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το πρόγραμμα σταθερότητας, οι συνθήκες για τους Έλληνες πολίτες θα είναι πολύ πιο οδυνηρές και ειδικά για τους πιο ευάλωτους. Οι επιπτώσεις θα είναι αδύνατον να προβλεφθούν», είπε.

«Γι’ αυτό καλώ τους πολιτικούς αρχηγούς και την κυβέρνηση να δείξουν ότι είναι έτοιμοι να εργαστούν για την εθνική πολιτική ενότητα και να πετύχουν την ευρεία υποστήριξη που απαιτείται για την υλοποίηση του προγράμματος. Η Επιτροπή έχει ζητήσει αυτή την υποστήριξη από την αρχή της κρίσης. Αν η υποστήριξη ήταν σημαντική χθες, σήμερα είναι απολύτως ζωτικής σημασίας».

πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms