Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Γ. Παπανδρέου, πάρε πίσω το δημοψήφισμα και φύγε!


 
«Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου, μετά τη συνάντησή του με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας», δήλωσε ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.
 
«Τόσο οι δικές του δηλώσεις όσο και της κας Μέρκελ και του κ. Σαρκοζί, αποκάλυψαν ότι ο κ. Παπανδρέου τούς παρουσίασε ότι στην Ελλάδα υπάρχει δήθεν αμφισβήτηση για την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. και τη ζώνη του ευρώ.

Τέτοιο πρόβλημα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει και πάει να το δημιουργήσει -ξαφνικά με άθλια παραπληροφόρηση- ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου».
 
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΝΔ, «το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι η παραμονή του κ. Παπανδρέου στην Πρωθυπουργία. Ενός ανθρώπου που τολμά να αμφισβητεί την κεντρική εθνική στρατηγική επιλογή της Ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής της χώρας. Επιλογή που χάραξε και μπορεί πλέον μόνον αυτή να εγγυάται, η Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας».
 
«Ο κ. Παπανδρέου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει!», κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

Στη γραμμή που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες ο κ. Σαμαράς, ότι δηλαδή ο κ. Παπανδρέου ακολουθεί επικίνδυνη και τυχοδιωκτική πολιτική, στη ΝΔ αναζητώνται κι άλλοι τρόποι για να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις.
 
Παρά το γεγονός ότι η ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένει τις εξελίξεις από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ συζητείται ακόμη και η αποδοχή πρότασης για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας -προσωρινής διάρκειας- η οποία να διαπραγματευτεί την συμφωνία και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές.
 
Κατά πληροφορίες, δεν αποκλείεται να αναληφθεί και πρωτοβουλία πριν την προγραμματισμένη για το απόγευμα ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή.


Επαφές Σαμαράς  με ηγέτες του ΕΛΚ

Μετά τις χθεσινοβραδινές  εξελίξεις, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης  Σαμαράς, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει, μεταξύ των άλλων, να ξεκινήσει, εντός  της ημέρας, κύκλο τηλεφωνικών  επαφών, με Ευρωπαίους ηγέτες. Πληροφορίες  αναφέρουν ότι θα έχει επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοσέ Μπαρόζο, τον οποίο θα ενημερώσει για τις θέσεις του κόμματος του.


πηγή  protothema.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms