Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

«Ο Παπανδρέου το ''αστέρι'' της βραδιάς στις Βρυξέλλες»



«Ο Παπανδρέου το ''αστέρι'' της βραδιάς στις Βρυξέλλες»Το περιοδικό Spiegel αναφέρει ότι οι σοσιαλιστές... τον λατρεύουν!

Το κλίμα από τη Συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς μεταφέρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το περιοδικό Spiegel, περιγράφοντας τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ως... «το αστέρι της βραδιάς». Με ύφος που θα ταίριαζε περισσότερο στην περιγραφή των βραβείων Όσκαρ και λιγότερο σε μία πολιτική συνεδρίαση ο αρθρογράφος του περιοδικού λέει ότι «οι πράσινοι λατρεύουν τον Παπανδρέου».

Ο ακριβής τίτλος του άρθρου του γερμανικού περιοδικού είναι «Ο Παπανδρέου μεταφέρει στους πράσινους “γκλάμουρ”». Ο Γ. Παπανδρέου περιγράφεται να παρουσιάζεται στο συνέδριο μαζί με δύο ακόμα στελέχη, ακριβώς στις εννέα το βράδυ, να περπατά ανάμεσα στους φύλακες και τους υπαλλήλους που ψιθυρίζουν και να είναι, αν και πρώην πρωθυπουργός, το «αστέρι της βραδιάς».

«Ποιος δεν θα ήθελε να ακούσει τον λόγο του ανθρώπου που θα θυσίαζε την καρέκλα του για την τύχη της Ελλάδας στη νομισματική Ένωση;», αναρωτιέται ο αρθρογράφος. «Οι πράσινοι τον λατρεύουν».

«Φοράει μπλε κουστούμι και μοβ γραβάτα και μιλώντας άψογα αγγλικά λέει ότι η Ελλάδα είναι μία δυνατή χώρα που για καιρό παραμένει αδύναμη, ότι η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει και... καταχειροκροτείται». «Αρκετά με το glamour του Παπανδρέου...», κλείνει το άρθρο, «αύριο έρχεται στο βήμα και ο Γερμανός σοσιαλιστής Winfried Kretschmann».
πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms