Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Προβληματισμένος ο Παπανδρέου από τις φωνές που του ζητούν να αποχωρήσει


 
Η συνεχιζόμενη πίεση, που ασκούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να ξεκινήσει ο ίδιος τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα, καθώς η θητεία του έληξε στις 11 Νοεμβρίου, ανάγκασε τον πρώην πρωθυπουργό να καλέσει κορυφαίους παράγοντες του κόμματος στο γραφείο του στη Βουλή, για να συζητήσει μαζί τους το όλο θέμα.

Οι διαδοχικές συναντήσεις του κ. Παπανδρέου ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Δημήτρης Ρέππας, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Χρήστος Παπουτσής και Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς δεν αποκλείεται να συνεχιστούν οι επαφές και τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου περισσότερο ακούει παρά μιλάει στις συναντήσεις αυτές, ενώ κοινή συνισταμένη φαίνεται να είναι ότι η δημόσια συζήτηση για το θέμα της ηγεσίας πρέπει να υποχωρήσει, τουλάχιστον έως ότου καταβληθεί η έκτη δόση του δανείου από την Τρόικα, ώστε να επιτευχθεί, μέσα σε ηρεμία, ο πρώτος βασικός στόχος της κυβέρνησης Παπαδήμου.


πηγή  protothema.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms