Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

«Αρκεί η δέσμευση του ελληνικού κοινοβουλίου»


«Αρκεί η δέσμευση του ελληνικού κοινοβουλίου»Ο Α. Σαμαράς άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπογράψει τις έγγραφες δεσμεύσεις

«Αρκεί η δέσμευση του ελληνικού κοινοβουλίου και η ψήφιση από τα τρία κόμματα ότι η χώρα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να συνυπογράψει τις έγγραφες δεσμεύσεις που ζητά η Ε.Ε. τονίζοντας ότι υπάρχει η μεγαλύτερη δέσμευση που δεν είναι άλλη από την ψήφιση αυτής της κυβέρνησης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους νόμους και τις διατάξεις που θα στηρίξει ή θα αλλάξει η Ν.Δ. με έμφαση στο άνοιγμα των επαγγελμάτων όπου τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει διαχωριστική γραμμή ως προς το πού ξεκινά το άνοιγμα και πού ξεκινούν τα καρτέλ.

Αναφέρθηκε ειδικά στο ζήτημα των ταξί τονίζοντας ότι η Ν.Δ. θα επαναφέρει τη ρύθμιση των πληθυσμιακών κριτηρίων ενώ ξεκαθάρισε ότι όταν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει το νόμο του ΠΑΣΟΚ περί ιθαγένειας.


πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms