Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Preview Europa League 2011 9ος όμιλος: Σέλτικ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Preview Europa League 2011 9ος όμιλος: Σέλτικ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Για τον 9ο όμιλο του Europa League η Σέλτικ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτός ο όμιλος είναι μπερδεμένος με μικρές βαθμολογικές διαφορές αφού ακόμα και η τελευταία Ρεν έχει λίγες ελπίδες πρόκρισης.



Η Σέλτικ βρίσκεται στους ομίλους μετά την τιμωρία της Σιον που πήρε την θέση της.


Στο όμιλο έχει 5 βαθμούς, 2 πίσω από την Ουντινέζε και Ατλέτικο που ισοβαθμούν στους 7, μέχρι τώρα έχει μία νίκη επί της Ρεν την προηγούμενη αγωνιστική, 2 ισοπαλίες και μία ήττα, έτσι σήμερα θέλει μόνο την νίκη αφού την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στην δύσκολη έδρα της Ουντινέζε.


Στην Σκωτία βρίσκεται στην 2η θέση, 4 βαθμούς πίσω από την Ρεϊντζερς και είναι 7 ματς αήττητη ενώ προέρχεται από 4 συνεχείς νίκες στα τελευταία ματς κάνοντας σχετικά καλές εμφανίσεις.
Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι κέρδισε την Σεντ Μίρεν με 5-0.

Εκτός από την Σέλτικ είναι ο Κρις Κόμονς και ο αρχηγός Σκοτ Μπράουν ενώ επιστρέφουν οι Τσάρλι Μάλγκριου και Μοχάμεντ Μπανγκουρα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρά τη σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι, δεν κάνει την ανάλογη πορεία και σε πολλά παιχνίδια έχει προβληματίσει με την απόδοση της.

Στον όμιλο ισοβαθμεί στους 7 βαθμούς με την Ουντινέζε και με νίκη σήμερα θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση αφού και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ρεν.


Στην έδρα της έχει κερδίσει την Σέλτικ με 2-0 και την Ουντινέζε, την προηγούμενη αγωνιστική με 4-0 ενώ εκτός έδρας έχασε από την Ουντινέζε και πήρε ισοπαλία με την Ρεν.


Το Σάββατο αγωνιζόταν με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου στο ντέρμπι της Μαδρίτης, εκεί κατάφερε να προηγηθεί αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ και ηττήθηκε με 4-1, κατέρρευσε μετά την αποβολή του γκολκίπερ της στο 23 λεπτό.

Ο προπονητής Μανθάνο δέχεται έντονη κριτική και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Ο βασικός αμυντικός Σίλβιο και ο βασικός μέσος Τιάγκο δεν είναι διαθέσιμοι ενώ ο επιθετικός Φαλκάο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ετοιμοπόλεμος.


www.betcatalog.gr - Δείτε σε live streaming όλους τους αγώνες 



Πιθανές ενδεκάδες


Σέλτικ (4-4-2): Φορστερ - Λουβενς, Μάλγκριου, Μαιστόροβιτς, Μαθιούς - Καυαλ, Σουνγκ Κι-Γιανγκ, Φορεστ, Σαμαράς - Στοουκς, Χουπερ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-1-1): Κουρτουα - Περεα, Μιραντα, Γκοντιν, Λουϊς Φελίπε - Χουανφραν, Μαριο, Γκάμπι, Ρεγιες - Ντιέγκο - Φαλκαο.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms