Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Preview Premier League: Τσέλσι - Λίβερπουλ

Preview Premier League: Τσέλσι - Λίβερπουλ
Για την Premier League διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι που υποδέχεται την Λίβερπουλ, οι δύο ομάδες είχαν βλέψεις για τον τίτλο αλλά από την αρχή έχουν μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον στόχο τους είναι το πλασάρισμα στην τετράδα.


Η Τσέλσι απολάμβανε ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στη σεζόν υπό τις οδηγίες του Αντρέ Βίλα-Μπόας, έχοντας καλή απόδοση παίρνοντας παράλληλα και τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Η Τσέλσι έχασε από την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ στο Old Trafford, αλλά κέρδισε σχεδόν όλα τα άλλα παιχνίδια, με πολλούς ανθρώπους να πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει όνειρα τίτλου.

Ωστόσο, υπέστη δύο ήττες από ΚΠΡ και Αρσεναλ μένοντας πολύ πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Η Τσέλσι επέστρεψε στο σωστό δρόμο νικώντας την προηγούμενη αγωνιστική την Μπλακμπέρν εκτός έδρας κάνοντας όμως μέτρια εμφάνιση.

Ο Αντρε Βίλα-Μπόας δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με την επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά από τραυματισμό και τιμωρία.


Μετά από μερικές πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις στο δεύτερο μέρος της προηγούμενης σεζόν και μεγάλες δαπάνες το καλοκαίρι, η Λίβερπουλ είχε μεγάλες φιλοδοξίες για τη σεζόν.

Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν μάλιστα τη σεζόν καλά, κερδίζοντας την Άρσεναλ στο Emirates στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, αλλά η ομάδα του Κένι Νταλγκιλς σύντομα άρχισε να χάνει έδαφος.


Έτσι, η Λίβερπουλ έμεινε πίσω στην βαθμολογία, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση με 19 βαθμούς με 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 14 υπέρ και 10 κατά.

Η Λίβερπουλ ελπίζει να έχει τον Λουϊς Σουάρες διαθέσιμο μετά τον μικροτραυματισμό του στις διεθνείς υποχρεώσεις του. Επιστρέφει κανονικά ο Κάραχερ με 9 συμμετοχές.

www.betcatalog.gr - Tα πάντα για το Πάμε στοίχημα


Πιθανές ενδεκάδες


Τσέλσι (4-3-3): Τσεχ - Μποσίνγκουα, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Κόουλ - Λάμπαρντ, Μίκλε, Ραμίρες - Σταρμπιτζ, Τόρρες, Μάτα.

Λιβερπουλ (4-2-3-1): Ρέινα - Τζόνσον, Σκρτέλ, Αγκέρ, Ενρίκε - Λούκας, Ανταμ - Χεντερσον, Κουιτ, Ντάουνινγκ - Σουαρες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms