Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Preview Premier League: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

Preview Premier League: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Στην Premier League η Λίβερπουλ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση και την νίκη που έκανε την προηγούμενη στο Stamford Bridge επί της Τσέλσι.


Η Λίβερπούλ είναι αήττητη εντός έδρας με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες όμως, ενώ έχουν ηττηθεί μόνο από την Στοούκ και την Τότεναμ εκτός έδρας και έχουν κερδίσει Αρσεναλ και Τσέλσι.

Οι γκέλες με τις μικρές ομάδες έχουν στοιχίσει στην Λιβερπούλ και την έχουν αφήσει  στην 6η θέση με 22 βαθμούς, 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή.



Οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι στα τελευταία επτά παιχνίδια τους στην  Premier League με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και θέλει την νίκη ώστε να μπει στην πρώτη τετράδα.


Το έργο, σήμερα, είναι αρκετά δύσκολο αφού η αντίπαλό της κάνει εκπληκτική χρονιά και πρέπει να απόδοση της να είναι ιδανική ώστε να μπορέσει να πάρει τους 3 βαθμούς.


Δεν είναι διαθέσιμος ο αρχηγός Τζέραρντ με 4 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ οι Κάραγκερ και Στιούαρτ Ντάουνινγκ έχουν ελπίδες να ξεκινήσουν στην αρχική σύνθεση.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά στο Champions League δεν φαίνεται να τα καταφέρνει μετά την ήττα από την Νάπολι με 2-1 την εβδομάδα που μας πέρασε και κινδυνεύει να μείνει εκτός της συνέχεια .

Στην Premier η Μάντσεστερ Σίτι είναι εκπληκτική με 11 νίκες και μόλις  μία ισοπαλία διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 42 γκολ υπέρ και 11 κατά σε 12 παιχνίδια.

Σήμερα, αν καταφέρει να φύγει από το γήπεδο της Λίβερπουλ με τους 3 βαθμούς θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο μετά τις απώλειες της δεύτερης Γιουναϊτεντ, αντίθετα σε περίπτωση ήττας ίσως δημιουργηθούν προβλήματα αφού θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη.

Ο Μαντσινι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφού ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει ανακάμψει από τον πυρετό και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.


www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το στοίχημα


Πιθανές ενδεκάδες


Λίβερπουλ (4-4-2): Ρέινα - Τζόνσον, Σκρτελ, Κάραγκερ, Ενρίκε - Χεντερσον, Λουκας, Ανταμ, Ντάουνινγκ - Κουϊτ, Σουαρες.


Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ - Ριτσαρντς, Κομπανι, Λέσκοτ, Κλισι - Γ. Τουρέ, Μπάρι - Αγκουερο, Σιλβα, Νασρι - Μπαλοτέλι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms