Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Preview Primera Division : Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης

Preview Primera Division : Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
Για την Primera Division διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ρεάλ μα υποδέχεται την Ατλέτικο σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.



Η Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο κάνει εκπληκτική σεζόν και μετά από καιρό βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος 3 βαθμούς πάνω από την Μπαρτσελόνα, δείχνοντας παράλληλα ότι μπορεί να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος και να κατακτήσει τον τίτλο.



Η Ρεάλ εκτός από το εγχώριο πρωτάθλημα τα πηγαίνει εξίσου καλά και στο Τσαμπιονς Λιγκ όπου έχει το απόλυτο νικών και βαθμών.


Οι Μερενχες βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση, μετρούν ένα σερί 12 νικηφόρων ματς σε όλους τους θεσμούς σκοράροντας σε πολλές περιπτώσεις κατά βούληση.


Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 42 γκολ σε 12 παιχνίδια, μάλιστα στα 10 από τα 12 τελευταία έχει πετύχει τουλάχιστον 3 γκολ.

Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο μπορεί να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ενώ ο Κακά και ο Αρμπελοα παραμένουν εκτός.


Στην αρχική σύνθεση θα επιστρέψουν οι Κασιγιας, Πεπε, Κεντίρα και  Ροναλντο που πήραν ανάσες στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι, ενώ μπορεί ο Καγεχιον μπορεί να κρατήσει την θέση του μετά την καλή απόδοση του με την Ντιναμο Ζάγκρεμπ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποιεί μέτρια σεζόν μετά τις αλλαγές πολλών παικτών το καλοκαίρι και βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.


Η Ατλέτικο δεν τα καταφέρνει εκτός έδρας αφού έχει μόλις μία ισοπαλία και 4 ήττες, έχοντας πετύχει 2γκολ και δεχτεί 12, σε αντίθεση με τα εντός που είναι αήττητη. 

Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε αγχωτική νίκη επί της Λεβάντε με 3-2, έτσι ο Γκρεγκοριο Μανθάνο παρέμεινε στην θέση του παρά την έντονη κριτική που δέχεται.

Το ματς απέναντι στην Ρεάλ είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει να υπερβάλει εαυτόν αν θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και ψυχολογία για την συνέχεια.


Ο Μανθάνο δεν θα διακινδυνεύσει την συμμετοχή του Φαλκαο, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος, πράγμα που σημαίνει ότι Αντριαν Λοπεζ θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο επιθετικός Πιτζι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα παραμείνει στον πάγκο.




www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το στοίχημα
 


Πιθανές ενδεκάδες


Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Κασίγιας - Ράμος, Καρβάλιο, Πέπε, Μαρσέλο - Αλονσο, Κεντιρα - Καγεχον, Οζιλ, Ρονάλντο - Ηγουαϊν.


Ατλέτικο Μαδρίτης (4-2-3-1): Κουρτοις - Σιλβιο, Μιραντα, Ντομινγκες, Λουϊς Φελίπε - Τιαγκο, Γκάμπι - Σαλβιο, Ντιέγκο, Τουραν – Αντριαν Λοπεζ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms