Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Preview Primera Division : Μπαρτσελόνα - Ραγιο Βαγεκάνο

Preview Primera Division : Μπαρτσελόνα - Ραγιο Βαγεκάνο
Στην Primera Division η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ραγιο Βαγεκάνο και χρειάζεται απεγνωσμένα μία τονωτική νίκη μετά την ήττα στην Χετάφε, ενώ η Ράγιο Βαγιεκάνο θέλει μία αξιοπρεπή ήττα στο Camp Nou.


Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να μην βρίσκεται στην κατάσταση που ήταν την περσινή σεζόν και για αυτό το λόγο έχει πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μέτρια εμφάνιση και έχασε εντός έδρας από την Χετάφε με 1-0.



Με αυτή την ήττα η Μπαρτσελόνα βρέθηκε 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι σήμερα θέλει την νίκη και μόνο.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο μετά την νίκη στο γήπεδο της Μίλαν με 2-3.


Η Μπαρτσελόνα διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 7 γκολ παθητικό, εντός έδρας έχει 6 νίκες και μία ισοπαλία με 30 γκολ υπέρ και μηδέν παθητικό.


Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδίολα αναμένεται να κάνουν μία εύκολή νίκη και να αποκτήσουν πάλι την αυτοπεποίθηση τους, ακόμα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφός στο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα είναι ικανοποιημένος με τις επιστροφές τον Φάμπρεγας και Ινιέστα και αναμένεται να τους δώσει θέση στην αρχική σύνθεση.

Η Βαγιεκάνο θεωρήθηκε ως ένας από τους βασικούς υποψήφιους για υποβιβασμό, αλλά ο σύλλογος από το προάστιο της Μαδρίτης έχει κάνει πολύ καλή πορεία και βρίσκεται στην 10η θέση με 16 βαθμούς σε 13 ματς.

Η έδρας ήττα από την Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική απέδειξε ότι η Βαγεκάνο δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα, και έχει κάθε λόγο να φοβούνται το ταξίδι στο Camp Nou.

Η Βαγεκάνο δέχτηκε 6 γκολ στο Μπερναμπέου, και δεν θα ήταν έκπληξη αν κάτι παρόμοιο συμβαίνει στο Camp Nou.


Η Βαγεκάνο εκτός έδρας έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 7 υπέρ και 10 κατά, σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργοαπέναντι στην Μπαρτσελόνα και μία ήττα με λίγα γκολ μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία.

Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο δεξιός μπακ που συμπλήρωσε 5 κίτρινές κάρτες.

www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το Πάμε στοίχημα



Πιθανές ενδεκάδες


Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλντες - Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ - Τσάβι, Μπουσκετς, Φαμπρεγας - Ινιεστα, Μεσι, Βιγια.

Βαγεκάνο (4-2-3-1): Κομπενο - Σουειλτον, Γκαριδο, Τζορντι, Κασαδο - Μοβιλα, Φουεγκο - Λας, Μικου, Πιτι - Ταμουδο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms