Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Φρένο» στην προεκλογική λογική από Παπαδήμο


«Φρένο» στην προεκλογική λογική από ΠαπαδήμοΠροέχουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και οι λύσεις των προβλημάτων

Οριακή, κι όχι άδικα, θεωρεί το μέγαρο Μαξίμου τη λειτουργία της κυβέρνησης και ο Λ. Παπαδήμος φέρεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα το θέμα.

Είχε ήδη τηλεφωνική επικοινωνία -θα έχει και συνάντηση την Πέμπτη- με τον Γ. Καρατζαφέρη, ενώ σήμερα αναμένεται να έχει επικοινωνία με τους κ. Α. Σαμαρά και Γ. Παπανδρέου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο καθώς ο Λ. Παπαδήμος θα πει εν συσκέψει αυτά που κατ’ ιδίαν είπε σε υπουργούς με τους οποίους είχε τηλεφωνική επικοινωνία αυτή την εβδομάδα.

Το Μαξίμου είναι πολύ ενοχλημένο από την απραξία των υπουργών του ΠΑΣΟΚ και την ενασχόληση τους με τα της διαδοχής, είναι όμως ενοχλημένο και με τη ΝΔ και τις αποστάσεις που φροντίζει συνεχώς να παίρνει από την κυβέρνηση.

Ο Λ. Παπαδήμος θα ζητήσει κυρίως από τα δύο μεγάλα κόμματα να μη μπουν σε προεκλογική λογική για 50 μέρες όσο η τρόικα είναι εδώ και διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή των ιδιωτών.

Ειδικά από τον Γ. Παπανδρέου ο Λ. Παπαδήμος πιθανότατα θα ζητήσει να μη δρομολογήσει -αν είναι δυνατόν -τώρα διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού γιατί κάτι τέτοιο θα αποσυντόνισε τελείως την κυβέρνηση και το κυβερνητικό έργο.


πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms