Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Football League: Προβάδισμα στους γηπεδούχους

Football League: Προβάδισμα στους γηπεδούχους
Την Κυριακή ολοκληρώνεται η δράση στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, με οχτώ αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα. Προβάδισμα νίκης στις περισσότερες έχουν οι γηπεδούχοι.



14:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ



Συνεχίζει να καταπλήσσει τους πάντες ο Πλατανιάς ο οποίος παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο και με «όπλο» την πολύ καλή ανασταλτική τους λειτουργία (ένα γκολ παθητικό σε πέντε αγώνες) δείχνουν να ξέρουν πώς να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.


Ο Φωκικός από την άλλη ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Υπάρχει δεδομένο πρόβλημα στην επίθεση, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τους.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πέντε Under σε ισάριθμα παιχνίδια μετράνε οι γηπεδούχοι, μόλις σ' ένα παιχνίδι από τα τέσσερα που έχουν δώσει έχουν σκοράρει οι φιλοξενούμενοι. Αν και ο Πλατανιάς δείχνει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, η επιλογή του Under 2.5 είναι η καλύτερη δυνατή για να κινηθούμε στα... σίγουρα.


15:00 ΒΕΡΟΙΑ - ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ



Να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δύο σερί ήττες κόντρα σε Λάρισα και Εθνικό Αστέρα, θέλει η Βέροια. Αρκετά σοβαρή ομάδα με βλέψεις για άνοδο φέτος. Η εμπειρία στην κατηγορία θα παίξει σημαντικό ρόλο ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που έχει ν' αντιμετωπίσει νεοφώτιστη ομάδα.


Η Αναγέννηση Επανωμής πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα και αυτό το οφείλει στην άρτια επιθετική της λειτουργία. Φύσει επιθετική ομάδα, δεν δείχνει να φοβάται από έδρες και από το όνομα της αντιπάλου. Αναμένεται και πάλι να βγει στην επίθεση ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα και η εμπειρία της Βέροιας μας κάνει να πιστεύουμε στον άσο, όμως η εικόνα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι στην επίθεση μας οδηγεί αναπόφευκτα στην επιλογή του να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες σε αυτή την αναμέτρηση. Η Αναγέννηση Επανωμής έχει σκοράρει και στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής, ενώ η Βέροια σε όλα εκτός από αυτό με την Λάρισα.


15:00 ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



Αν και ξεκίνησε με υψηλούς στόχους που έφταναν ακόμα και στις βλέψεις για την άνοδο, ο Βύζας Μεγάρων απογοητεύει με την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα της Football League. Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετρά τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στην επίθεση, καθώς έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές.


Τα Γιαννιτσά από την άλλη παραμένουν αήττητα μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. «Κλειδί» της επιτυχίας γι' αυτή την επιτυχημένη εκκίνηση, είναι η άμυνα και σ' αυτή θα βασιστεί γι' ακόμα ένα παιχνίδι.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αναμέτρηση δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα του Βύζαντα, στα Μέγαρα, αλλά στο γήπεδο της Φυλής. Αυτό αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο το σημείο του άσου, όμως για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο το Under 2.5 γκολ είναι η καλύτερη επιλογή.


15:00 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ



Τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League θα κυνηγήσει η Καλλονή κόντραστον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Μυτιλήνης μπορεί να παραμένει αήττητη εντός έδρας για έναν χρόνο όμως ακόμα δεν έχει βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί φέτος την έδρα της. Η διοίκηση προχώρησε σε μείωση της τιμής των εισιτηρίων και αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο, που σίγουρα θα δώσει ώθηση στην ομάδα.


Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, μετά την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (2-0 τον Διαγόρα), τσίμπησαν και βαθμό στη Λάρισα (0-0), ένα αποτέλεσμα που ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία. Η ομάδα της Εύβοιας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με ανεβασμένη την ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, αήττητοι για έναν χρόνο εντός έδρας οι γηπεδούχοι που φέτος έχουν τρεις ισοπαλίες σε πέντε αγώνες. Καλύτερα να μην ρισκάρουμε σε αυτή την αναμέτρηση.



15:00 ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ


Η Λάρισα παραμένει η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα που δεν έχει δεχτεί γκολ. Φαβορί για την άνοδο, όμως οι τρεις «λευκές» ισοπαλίες στα ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια της, έχουν αρχίσει να προβληματίζουν. Μιχαηλίδης, Κολοβέτσιος, Ταλ, Βενετίδης, Ρομέου και Χασομέρης είναι και πάλι εκτός.


Η Παναχαϊκή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Καλλιθέα, κατάφερε ν' ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός έδρας μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και τώρα πάει σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η επιστροφή του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο της ομάδας είχε θετικά αποτελέσματα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρεις «λευκές» ισοπαλίες μετρά εντός έδρας η Λάρισα σε ισάριθμα παιχνίδια. Κάποια στιγμή αυτό το σερί θα σπάσει και κόντρα στην Παναχαϊκή που μακριά από την Πάτρα χάνει αρκετή από τη δύναμή της, έχει την ευκαιρία να το κάνει. Βάσει εικόνας ο άσος θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ρίσκο.




www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το πάμε στοίχημα






15:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


Στο έπακρο έχει εκμεταλλευτεί μέχρι στιγμής την έδρα του ο Πανθρακικός, ο οποίος μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Κομοτηνή. Τώρα έχει την ευκαιρία να επεκτείνει αυτό το νικηφόρο σερί, υποδεχόμενος τον Αγροτικό Αστέρα.
Οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο, αλλά όχι την απαιτούμενη εμπειρία για την κατηγορία. Αν και ο Αγροτικός Αστέρας είναι αρκετά μαχητική ομάδα, εκτός έδρας είναι ακόμα πιο ευάλωτος.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η απειρία των παικτών του Αγροτικού Αστέρα, αναμένεται να κοστίσει στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν εκτός από την έδρα και την εμπειρία τους στην κατηγορία και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν τη νίκη.


15:00 ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


Πέντε πολύ δυνατά παιχνίδια στη σειρά έχει δώσει ο Πιερικός (Βύζας, Βέροια, Παναχαϊκή, Λάρισα, Πανσερραϊκός) και έχει ηττηθεί μόνο σ' ένα, αυτό με τη Βέροια. Η εμπειρία είναι και πάλι αυτό που κάνει τη διαφορά, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος, ξέρει πολύ καλά πώς να κινείται στην κατηγορία. Τώρα οι γηπεδούχοι υποδέχονται μια εξίσου έμπειρη ομάδα της κατηγορίας, τον Εθνικό Αστέρα, ο οποίος φέτος ενισχύθηκε και δείχνει αρκετά δυνατός.


Η ομάδα της Καισαριανής μετρά τρεις σερί νίκες, όμως οι απουσίες των Γουσούλη και Καούνου αναμένεται να την αποδυναμώσουν κυρίως στην επίθεση. Σε πέντε αγώνες ο Εθνικός Αστέρας έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ και αυτό είναι σημαντικό αφού ο Πιερικός δεν είναι ομάδα που σκοράρει με άνεση.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έκτο σερί δυνατό παιχνίδι για τον Πιερικό που για μια ακόμα φορά θα έχει ως πρώτο στόχο την αποφυγή της ήττας. Στο ίδιο μοτίβο αναμένεται να κινηθεί και ο Εθνικός Αστέρας που έχει απουσίες στην επίθεση. Χαμηλό θα είναι λογικά το σκορ και γι' αυτό ποντάρουμε στο Under 2.5 γκολ.


17:00 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ


Αήττητος παραμένει στο πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός, ο οποίος μετά από δύο σερί ισοπαλίες φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Διαγόρα των πολλών προβλημάτων. Ανώτεροι σε όλα οι γηπεδούχοι πολύ δύσκολα θα χάσουν αυτό το τρίποντο, αν τελικά γίνει ο αγώνας.


Ο Διαγόρας δεν έχει πρόεδρο, δεν έχει προπονητή (παραιτήθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς), ενώ και ο Φαμπίνιο αποτέλεσε παρελθόν. Λεφτά δεν υπάρχουν, όμως το παλεύει με νεαρούς παίκτες. Η κατάσταση στα οικονομικά είναι απελπιστική και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν είναι σίγουρο ακόμα το αν θα ταξιδέψει τελικά στις Σέρρες.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν τελικά ο Διαγόρας βρει τα λεφτά για να ταξιδέψει στην έδρα του Πανσερραϊκού, πολύ δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms