Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«H κρίση του πολιτικού συστήματος μπορεί να φέρει ανακατάξεις»


«H κρίση του πολιτικού συστήματος μπορεί να φέρει ανακατάξεις»Κ. Χατζηδάκης: Υπάρχει μια γενικότερη πολιτική αναστάτωση

«Στην κρίση του πολιτικού συστήματος, είναι λογικό να γίνονται συζητήσεις που δεν αφορούν μόνο το Κέντρο, αλλά και τα άκρα. Υπάρχει μια γενικότερη πολιτική αναστάτωση» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Κ. Χατζηδάκης τονίζοντας πάντως ότι σ ότι τον αφορά είναι στέλεχος της ΝΔ από την εποχή της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ.

Η τοποθέτηση του κ. Χατζηδάκη πάντως διερμηνεύσει αν δεν αποκαλύπτει τις διεργασίεςχαμηλών τόνων μέχρι στιγμής, που γίνονται σ ολόκληρο το φάσμα του πολιτικού σκηνικού.

«Η δημιουργία όμως νέων κομμάτων και ιδιαίτερα μεγάλων κομμάτων -συμπλήρωσε ο κ.Χατζηδάκης- που θα αλλάξουν το σκηνικό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και από εκεί και πέρα, όσον αφορά εμένα, είμαι στέλεχος της Ν.Δ. με μια πολύ συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα που όσοι με ξέρουν την ξέρουν από τότε που ήμουν στη ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και προσπαθώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην ευρύτερη οικογένεια της Ν.Δ. και εκ των πραγμάτων αυτήν την ώρα φαίνεται ότι είναι ο πυλώνας του πολιτικού συστήματος και πρέπει να πετύχει η προσπάθειά της, διότι πρέπει να πετύχει η προσπάθεια της Ελλάδας».

πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms