Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ligue 1: Δύσκολη αποστολή για Μαρσέιγ

Ligue 1: Δύσκολη αποστολή για Μαρσέιγ
Η ασταθής Μαρσέιγ έχει δύσκολη έξοδο το βράδυ της Τρίτης καθώς δοκιμάζεται στη δυνατή έδρα της Νανσί, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 18ης και τελευταίας για το 2011 αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.




22:00 ΝΑΝΣΙ - ΜΑΡΣΕΪΓ



Κυνική εμφάνιση στη Καέν για τη Νανσί, με την ομάδα του Φερναντές να «χτυπά» στις καταλληλότερες στιγμές και να παίρνει το δεύτερο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Καραμπουέ, που ήταν αμφίβολος για το αν θα παίξει, άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό ενώ ο Σανέ στο 56' έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στη Νανσί. Η Καέν μείωσε γρήγορα με πέναλτι του Νιβέ, πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό καθώς το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη μετρούσε η Νανσί, η οποία πάντως είδε την εστία της να παραβιάζεται για τέταρτο σερί ματς, έστω και από το σημείο του πέναλτι.


Χρειάστηκε να μείνει με εννιά παίκτες η Λοριάν ώστε να καταφέρει η Μαρσέιγ να κερδίσει μέσα στο Βελοντρόμ. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο μέρος όμως άνοιξε το σκορ με τον Εμαγκαχάρα στο 77'. Ο Βαλμπουενά έφερε το ματς στα ίσα λίγο αργότερα, η Λοριάν έμεινε με εννιά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και στην επόμενη φάση ο Σεϊρού έγραψε το τελικό 2-1. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, η ομάδα του Ντεσάμπ πέτυχε την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς και μείωσε για πρώτη φορά την απόσταση από την τριάδα στους επτά βαθμούς. Προβλημάτισε, πάντως, ειδικά στο πρώτο μέρος, με την απουσία του Αγιού - ο οποίος τώρα επιστρέφει από τιμωρία- να είναι φανερή.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυσκολοκατάβλητη εντός έδρας η Νανσί, προέρχεται από σημαντική νίκη και σίγουρα το έργο της Μαρσέιγ δεν είναι καθόλου εύκολο. Η ομάδα του Ντεσάμπ συνεχίζει να είναι ασταθής και παρότι θεωρητικά είναι το φαβορί, εντούτοις δεν αξίζει εμπιστοσύνη, ειδικά με την εικόνα που έδειξε τόσο κόντρα στη Λοριάν όσο με την Μπορντό πριν δέκα μέρες.
πηγη   stoixima.betfair.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms