Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Preview Bundesliga 1: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης

Preview Bundesliga 1: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης
Για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga πριν την διακοπή διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στην Σάλκε που υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης όπου και η δύο ομάδες θέλουν την νίκη ώστε να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.



Μετά την εντυπωσιακή παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ την προηγούμενη σεζόν, η Σάλκε έχει επικεντρωθεί περισσότερο στο πρωτάθλημα φέτος και έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 3η θέση με 31 βαθμούς, 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν.



Ακόμη η Σάλκε συνεχίζει στο Europa League στην φάση των <<32>> παίρνοντας εύκολα την πρώτη θέση στον 10ο όμιλο που συμμετείχε και θα συναντήσει την Βικτόρια Πλζεν.


Η γηπεδούχος δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού προέρχεται από 4 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και από 2 νίκες στο πρωτάθλημα με Αουγκσμπουργκ και Χέρτα κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.


Εντός έδρας η Σάλκε έχει 6 νίκες και 2 ήττες με γκολ 21 υπέρ και 9 κατά ενώ έχει 12 στα 16 over 2.5 συνολικά στο πρωτάθλημα.


Ο Χουμπ Στεφενς ξεκούρασε πολλούς βασικούς παίκτες στην νίκη με 0-3 στην έδρα της Μακαμπι Χαϊφα την Τετάρτη που μας πέρασε για το Europa League. Οπότε σήμερα είναι κανονικά όλοι διαθέσιμοι, απών ο Φαρφαν με 10 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασιστ.

Η Βέρντερ Βρέμης, επίσης, έχει υπερβεί τις προσδοκίες για αυτή τη σεζόν, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι η ομάδα είχε υποστεί σημαντικές αλλαγές το καλοκαίρι.

Η άφιξη αρκετά ταλαντούχων νέων παικτών καθώς και η επιστροφή του αμυντικού Νάλντο έχουν φέρει την ομάδα του Τομας Σααφ στην πέμπτη θέση, με μόλις 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή.


Σε αντίθεση με τα εντός έδρας ματς η Βέρντερ εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με γκολ 10 υπέρ και 17 κατά.
Στα 6 πρόσφατα παιχνίδια έχει 4 νίκες και 2 ήττες μακριά από το γήπεδο της από την Μπάγερν και την δυνατή φέτος Γκλαντμπαχ.

Σήμερα, το έργο της θα είναι δύσκολο και αν θέλει να πάρει βαθμούς ή βαθμό πρέπει να πιάσει πολύ καλή απόδοση.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Σωκράτης Παπασταθόπουλος με 14 συμμετοχές και 1 γκολ και ο Ααρον Χαντ με 16 συμμετοχές και 3 γκολ, ο αμυντικός Νάλντο με 11 συμμετοχές και 1 γκολ είναι αμφίβολος.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Πιθανές ενδεκάδες


Σάλκε (4-3-1-2): Ουνερσταλ - Χοουντες, Παπαδόπουλος, Ματιπ, Φουκς - Χουραδο, Τζοουνς, Χολμπι - Ραουλ - Χουντελααρ, Πουκι.


Βερντερ Βρέμης (4-3-1-2): Βιίσε - Ιγκνζοφσκι, Γουλφ, Ναλντο, Σχμιτζ - Φριτζ, Μπαργκφρεντε, Τρινκς - Μαριν - Πιζάρο, Ρόζενμπεργκ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms