Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Preview Europa League 2011 4ος όμιλος: Βασλουϊ - Λάτσιο και Σπόρτινγκ Λισ. - Ζυριχή

Preview Europa League 2011 4ος όμιλος: Βασλουϊ - Λάτσιο και Σπόρτινγκ Λισ. - Ζυριχή
Το παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση από τον τέταρτο όμιλο γίνεται στη Ρουμανία, με τη Βασλούι να φιλοξενεί τη Λάτσιο. Στην επόμενη φάση βρίσκεται η Σπόρτινγκ η οποία με νίκη επί της Ζυρίχης σφραγίζει και την πρωτια.


22:05 ΒΑΣΛΟΥΙ - ΛΑΤΣΙΟ

 


Τεράστια νίκη με 1-0 επί της Σπόρτινγκ πέτυχε η Βασλούι και έτσι παρέμεινε πολύ δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης. Πέντε βαθμούς έχουν οι Ρουμάνοι μέχρι στιγμής, σε περίπτωση που κερδίσουν τώρα, παίρνουν την πρόκριση ενώ με ισοπαλία θα πάνε τελευταία αγωνιστική στη Ζυρίχη για το διπλό. Στο πρωτάθλημα έχασε με 1-0 στην έδρα της Σπορτλούλ, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα μετά από τρεις αγώνες.


Στην αντίπερα όχθη, η Λάτσιο κινείται κάτω του μετρίου στον όμιλο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τεθεί νοκ άουτ από την πέμπτη μόλις αγωνιστική. Οι Ιταλοί έχουν πέντε βαθμούς, με τη μοναδική νίκη να είναι αυτή κόντρα στη Ζυρίχη με 1-0. Αν κερδίσουν μέσα στη Ρουμανία, περνούν στην επόμενη φάση από τώρα, ενώ με ισοπαλία θα περιμένουν το ματς με τη Σπόρτινγκ σε δύο εβδομάδες. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την εντός έδρας με 1-0 από τη Γιουβέντους, ενώ διαφαίνεται στα τρία τελευταία ματς μία δυστοκία καθώς έχει σκοράρει μόνο μία φορά. Ο Ντίας παραμένει εκτός, όπως και οι Ματουζάλεμ και Μάουρι, νεότερο πρόβλημα ο τραυματισμός του Μπρόκι που έμεινε εκτός αποστολής.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δύσκολο το παιχνίδι, η ανωτερότητα της Λάτσιο δεν έχει φανεί μέχρι στιγμής και οι Ρουμάνοι (που στην Ευρώπη δεν παίζουν στη φυσική τους θέση) θα τα δώσουν όλα και προς το παρόν έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.


22:05 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΖΥΡΙΧΗ


Επτά διαδοχικές νίκες μετρούσε στο πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ, όμως το σερί αυτό έλαβε τέλος στο ντέρμπι με την Μπενφίκα. Ήττα με 1-0 για τα «λιοντάρια» και η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς. Στον όμιλο του Europa, με τις τρεις νίκες στα πρώτα ματς εξασφάλισε την πρόκριση, ακολούθησε η ήττα στη Βασλούι και έτσι δεν έχει σφραγιστεί ακόμα η πρωτιά, κάτι που θα γίνει με νίκη επί της Ζυρίχης.


Οι Ελβετοί, από την πλευρά τους, το πάλεψαν την τελευταία αγωνιστική στη Ρώμη, έχασαν όμως με 1-0 από τη Λάτσιο. Μόλις δύο βαθμοί η συγκομιδή, έχει ελπίδες μόνο αν κερδίσει και τα δύο ματς που απομένουν, και την ίδια ώρα καμία από τις Βασλούι και Λάτσιο να μην νικήσουν. Στο πρωτάθλημα, η Ζυρίχη βρίσκεται στην όγδοη θέση και αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι, ενώ την Κυριακή αποκλείστηκε από το Κύπελλο.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χαμηλά ο άσος, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Προτιμότερο το Over καθώς η μεν Σπόρτινγκ ψάχνει για αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Μπενφίκα, ενώ η Ζυρίχη δεν έχει λόγο να κλειστεί.
πηγη   stoixima.betfair.com


www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το στοίχημα


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms