Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Preview Europa League 2011 : Ουντινέζε - Σέλτικ

Preview Europa League 2011 : Ουντινέζε - Σέλτικ
Για τον 9ο όμιλο η Ουντινέζε υποδέχεται την Σέλτικ σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες αφού θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στην συνέχει στου θεσμού.



Για να προκριθεί η Ουντινέζε πρέπει να μην χάσει ενώ για να πάρει την πρώτη θέση θέλει νίκη και ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης.



Η Ουντινέζε συνεχίζει να εντυπωσιάζει μέχρι τώρα, παρότι το καλοκαίρι έχασε 3 βασικούς παίκτες, ο Φραντσεσκο Γουιντολίν έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που δύσκολα χάνει.


Στην Serie A βρίσκεται στην κορυφή ισοβαθμώντας με την Γιουβέντους στους 30  βαθμούς έχοντας το απόλυτο νικών εντός έδρας και παράλληλα την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 7 γκολ παθητικό.


Στον όμιλο με 3 βαθμούς παραπάνω από την σημερινή αντίπαλο της κρατά την τύχη της στα χέρια της αφού θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό ενώ έχει ελπίδες και για την πρώτη θέση που θα της δώσει ίσως μία καλή κλήρωση.

Σε αυτό τον όμιλο έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 5 υπέρ και 6 κατά.

Ο κόουτς Γκουιντολίν πραγματοποιεί πάντα αλλαγές στα ματς τους Europa League, έτσι και σήμερα ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική σύνθεση παρόλο που η ομάδα του έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης. Εκτός από την Ουντινέζε είναι ο Ντομιτζί.

Η Σέλτικ για να προκριθεί θέλει μόνο νίκη και θα πάρει την δεύτερη θέση του ομίλου.


Στον όμιλο η Σέλτικ έχει 5 βαθμούς με μία νίκη και 2 ισοπαλίες με γκολ 5 υπέρ και 6 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική απέτυχε να κερδίσει την Ατλέτικο και σήμερα οι ελπίδες της για πρόκριση είναι λίγες.


Στην Σκωτία βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 41 βαθμούς, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεϊντζερς.


Η Σέλτικ θα πάει να τα δώσει όλα στην έδρα της Ουντινέζε ώστε να πάρει την νίκη ωστόσο το έργο της θα είναι αρκετά δύσκολο.


Από την σημερινή φιλοξενούμενη εκτός είναι ο επιθετικός Κόμονς και αμφίβολος είναι ο βασικός μέσος Λεντλεϊ.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πιθανές ενδεκάδες


Ουντινέζε (3-5-1-1): Χαντάνοβιτς - Φερονετι, Ντανίλο, Νεουτον - Μπάστα, Ισλα, Πιντζι, Μπαντου, Αρμερο - Αντμπι – Ντι Ναταλε.

Σελτικ (4-4-2): Φορστερ - Τσα, Λουβενς, Μαιστόροβιτς, Μουλγκριου - Γουανιάμα, Μπράουν, Κι, Φορεστ - Στόουκς, Χουπερ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms