Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Preview FIFA Παγκόσμiο Κύπελλο συλλόγων: Σάντος - Μπαρτσελόνα

Preview FIFA Παγκόσμiο Κύπελλο συλλόγων: Σάντος - Μπαρτσελόνα
Για τον τελικό του FIFA Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων η Σάντος από την Βραζιλία εκπροσωπώντας την Νότια Αμερική αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα που εκπροσωπεί την Ευρώπη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που αξίζει να το παρακολουθήσουμε.



Η Σαντός πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, επικρατώντας με 3-1 της Κασίβα Ρεϊσό από την Ιαπωνία.


Η Σαντός έχει δώσει μεγάλη σημασία στον θεσμό και προετοιμάζετε πολύ καιρό για αυτά τα ματς και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να κατακτήσει αυτό το Κύπελλο.

Οι Βραζιλιάνοι βασίζονται στα δύο αστέρια τους τον Γκάνσο και τον Νεϊμαρ που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ απέναντι στη  Κασίβα.

Η Σάντος δεν έχει απουσίες και ο προπονητής Ραμαλο αναμένεται να παρατάξει την ίδια ομάδα που αγωνίστηκε στον ημιτελικό.

Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει σε αυτό το ματς, όπως και σε κάθε άλλο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ως ξεκάθαρο φαβορί, αλλά σίγουρα θα αντιμετωπίσει μία δυνατή ομάδα και θα έχει δύσκολο έργο.

Σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, οι Καταλανοί είναι πιθανό να είναι λίγο κουρασμένοι έχοντας πολύ γεμάτο πρόγραμμα, ιδίως έχοντας κάποιους τραυματισμούς.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε στον ημιτελικό την Αλ Σάαντ με 4-0 αλλά είχε μία μεγάλη απώλεια αφού έχασε τον επιθετικό Νταβιντ Βιγια που υπέστη κάταγμα κνήμης, ενώ ο Αλέξης Σαντσες έχει ένα τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και είναι πλέον αμφίβολος.

Ο Πεπ Γκουαρδίολα έδωσε ανάσες στους Μπουσκετς, Φαμπεργκας, Ντανι Αλβες και Πικέ και σήμερα αναμενουμε να τους δώσει φανέλα βασικού.


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Πιθανές ενδεκάδες


Σάντος (4-3-1-2): Ραφελ - Ντανιλο, Ντουρβαλ, Ροντριγκο, Ντρασενα - Ελανο, Ενρικέ, Αρουκα - Γκανσο - Νεϊμαρ, Μπόρχες.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλντες - Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ - Τσάβι, Μπουσκετς, Φαμπεργκας - Πέδρο, Μέσι, Ινιεστα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms