Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Preview Premier League: Αστον Βίλλα - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ

Preview Premier League: Αστον Βίλλα - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ
Στην Premiership η Αστον Βίλλα υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο πολύς καλές ομάδες.
Η Αστον Βίλλα βρίσκεται στην 8η θέση με 16 βαθμούς μέχρι τώρα κάνοντας ικανοποιητική πορεία. Όσο δύσκολα χάνει τόσο δύσκολα κερδίζει, για αυτό το λόγο έχει 3 νίκες, 3 ήττες και 7 ισοπαλίες, εντός έδρας έχει μία ήττα σε 6 παιχνίδια.




Δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει μόλις μία νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με γκολ 7-12.



Οι παίκτες του Αλεξ ΜακΛις θέλουν να εκμεταλλευτούν το Βίλα Παρκ και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από την Μάντσεστερ Γιουν.

Οι γηπεδούχοι έχουν αμφίβολο τον αρχηγό τους Πετροφ με 12 συμμετοχές και 2 γκολ που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς αλλά κατά πάσα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σήμερα.

Η Μάντσεστερ Γιουν. δεν είναι σε καλή κατάσταση αφού στα 6 πρόσφατα έχει 3 νίκες, σκοράροντας με αρκετή δυσκολία σε αυτά τα παιχνίδια.

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, ο κόκκινοι διάβολοι χάνουν σιγά-σιγά έδαφος, την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στην ισοπαλία με την Νιουκαστλ εντός έδρας ενώ την Τέταρτη αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Λιγκ Καπ από την Κρισταλ Πάλας.


Στο ματς της Τετάρτης αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον αποκλεισμό από μία ομάδα που αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία.

Η 2-1 ήττα από την Κρίσταλ Πάλας ήταν η τρίτη διαδοχική εντός έδρας αποτυχία μετά τα στραβοπατήματα με Μπενφίκα και Νιουκάστλ.


Το έργο της σήμερα στο Βίλα Παρκ δεν είναι εύκολο και πρέπει να πιάσει καλή απόδοση αν θέλει να φύγει από εκεί με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο Σερ Αλεξ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.



www.betcatalog.gr - Tα πάντα γαι το πάμε στοίχημα






Πιθανές ενδεκάδες


Αστον Βίλλα  (4-4-2): Γκιβεν - Χατον, Κολινς, Νταν, Γουορνοκ - Αμπονλαχορ, Πετροφ, Χερντ, N'Zoγκμπια - Μπεντ, Χεσκεϊ.

Μάνστεστερ Γιουν.(4-2-3-1): Ντε Χεα - Τζόουνς, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά - Φλέτσερ, Κάρικ - Νάνι, Ρούνεϊ, Γιανγκ - Ερναντεζ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms