Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Preview Premier League: Τότεναμ - Τσέλσι

Preview Premier League: Τότεναμ - ΤσέλσιΣτην Premier League διεξάγεται το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στην τρίτη θέση και στην τέταρτη αντίστοιχα και θέλουν την νίκη ώστε να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.



Η Τότεναμ δεν έδειξε ενδιαφέρον για το Europa League και αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων, έχει ρίξει όλο το βάρος της στο πρωτάθλημα και θέλει να κάνει μία πολύ καλή σεζόν.



Η Τότεναμ βρίσκεται στην Τρίτη θέση με 34 βαθμούς δύο παραπάνω από την σημερινή αντίπαλο της, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.


Εντός έδρας έχει 6 νίκες και μία ήττα με γκολ 16 υπέρ και 7 κατά, ενώ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, στα 8 τελευταία παιχνίδια έχει 7 νίκες και μία ήττα από την Στόουκ πριν δύο αγωνιστικές που όμως είχε πολύ καλή απόδοση και η ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί άδικη.

Η γηπεδούχος θέλει την νίκη σήμερα ώστε να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη τετράδα αλλά και να παραμείνει κοντά στους δύο πρωτοπόρους και την κορυφή.

Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ σκοράρει με άνεση και για αυτό το λόγο σε 15 παιχνίδια έχει 12 over 2.5.


Από την Τότεναμ εκτός είναι ο Ααρον Λένον με 9 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ αμφίβολοι είναι ο Γκαρεθ Μπεϊλ με 14 συμμετοχές και 5 γκολ και ο Ντεφόε με 12 συμμετοχές και 6 γκολ.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που η Τσέλσι κέρδισε το τελευταίο πρωτάθλημα της και μάλλον φέτος θα γίνουν επτά χρόνια.


Η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση με 32 βαθμούς και με την χθεσινή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι η διαφορά της από την κορυφή είναι 12 βαθμούς.


Εκτός έδρας έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 13 υπέρ και 7 κατά.

Η Τσέλσι έκανε 3 συνεχής νίκες όπου κέρδισε και την Μάντσεστερ Σίτι αλλά στην προηγούμενη αγωνιστική διακόπηκε αυτό το σερί αφού έμεινε στο 1-1 με την Γουϊγκαν κάνοντας πολύ κακή εμφάνιση και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.


Η Τσέλσι σήμερα δεν έχει κανένα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες αλλά το έργο της στο Γουιϊτ Χαρτ Λεϊν είναι αρκετά δύσκολο.

Ο Βίλα-Μπόας δεν θα έχει στην διάθεση του Ραμίρες με 14 συμμετοχές και 3 γκολ  που είναι πολύ σημαντικός στην λειτουργία της Τσέλσι και τον Νταβιντ Λουϊς με 5 συμμετοχές ενώ ο αρχηγός Τζον Τέρι είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά θα είναι διαθέσιμος.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Τοτεναμ (4-4-1-1): Φριεντελ - Γουολκερ, Γκαλας, Κινγκ, Άσσου-Εκοτο - Μοντριτς, Πάρκερ, Σαντρο, Μπεϊλ – Βαν Ντερ Φααρτ - Αντεμπαγιορ.

Τσέλσι (4-3-3): Τσεχ - Μποσίνγκουα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κόουλ - Μποσίνγκουα, Ρομεου, Μειρέλες - Σταριτζ, Ντρογκμπά, Μάτα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms