Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Preview Primera Division : Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Preview Primera Division : Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 15η αγωνιστικής της Primera Division η Εσπανιόλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα ενδιαφέρον ματς με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο τους 3 βαθμούς της νίκης.



Η Εσπανιολ έχει αρχίσει να χάνει έδαφος μετά το καλό ξεκίνημα στη σεζόν και χρειάζονται απεγνωσμένα μία νίκη που θα την ανεβάσει και ψυχολογικά.


Η Εσπανιολ δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση αφού είναι 5 ματς χωρίς νίκη, έχει 3 ήττες και 2 λευκές ισοπαλίες, σε αυτά τα παιχνίδια έχει πετύχει 3 γκολ και δεχτεί 6 γκολ.


Αυτή την στιγμή, η γηπεδούχος βρίσκεται στην 10η θέση με 17 βαθμούς, εντός έδρας έχει 3 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες με γκολ 5 υπέρ και 7 κατά.

Η Εσπανιολ αν θέλει να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό ματς πρέπει να δείξει βελτίωση στον επιθετικό τομέα, οι απουσίες όμως το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο.


Εκτός δράσης είναι σήμερα ο μέσος Χ. Μάρκεθ με 9 συμμετοχές, ο αμυντικός Χ. Λόπεθ με 9 συμμετοχές και 1 γκολ, ο επιθετικός Παντιάνι με 8 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ τιμωρημένος είναι ο εξτρεμ Βάις με 8 συμμετοχές.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρά τις καλές μεταγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι δεν αποδίδει καλά και βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις.


Στα 6 τελευταία ματς έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, στο προηγούμενο παιχνίδι κέρδισε εντός την Βαγεκάνο με 3-1 με σχετικά μέτρια εμφάνιση.


Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τα καταφέρνει εκτός έδρας, σε αντίθεση με τα εντός, έτσι μακριά από το γήπεδό της έχει 5 ήττες και μόλις μία ισοπαλία έχοντας σκοράρει σε αυτά τα παιχνίδια μόλις 3 γκολ.

Η Ατλέτικο χρειάζεται μόνο την νίκη σήμερα ώστε να ανέβει βαθμολογικά αλλά και να μετριαστούν οι κριτικές στον προπονητή της Μανθάνο που είναι σε δύσκολη θέση.


Την Πέμπτη αγωνιζόταν με την Αλμπαθέτε για τον θεσμό του κυπέλλου αγωνίστηκε με πολλές στην σύνθεση και έχασε με 2-1.

Ο Μανθάνο δεν θα έχει στην διάθεση του τον βασικό αμυντικό Σιλβιο με 8 συμμετοχές, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία ο βασικός τερματοφύλακας Κουρτουα με 13 συμμετοχές, ο επιθετικός Αρντα με 12 συμμετοχές και ο αμυντικός Γκοδιν.


www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το πάμε στοίχημα



Πιθανές ενδεκάδες


Εσπανιολ(4-2-3-1): Αλβαρεζ -  Λόπεζ, Ροντρίγκεζ, Μορενο, Ντιντακ Βιγια – Γκομεζ, Φορλιν - Γκαρσια, Βερντου, Βαζγκεζ - Παντιανι.

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-1-1): Κουρτουα - Περαία, Μιραντα, Γκοδιν, Λουϊς Φελιπε - Τουραν, Γκάμπι, Μαριο, Ρεγιες - Ντιεγκο - Φαλκάο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms