Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ζέτα Δούκα: Αφιέρωμα σε μια από τις πιο σέξυ παρουσίες της ελληνικής showbiz...

Ζέτα Δούκα: Αφιέρωμα σε μια από τις πιο σέξυ παρουσίες της ελληνικής showbiz...
Μάθετε μερικά πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για την Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός τελείωσε οσον αφορά τοπ θέατρο τις εξής σχολες:1998-2001 “Ίασμος” Δραματική Σχολή Αθηνών και 1999-2001 “Studio υπό το μηδέν” Δραματοθεραπεία και Αυτοσχεδιασμός.Στον τομέα της μουσικής έχει πιάνο/Δίπλωμα από την Εθνικό Ωδείο ενώ έχει στο ενεργητικό της φωνητικά με τις Ελληνίδες Σοπράνο E. Καραγιάννη, Μ. Πασχάλη και την Τραγουδίστρια Ε. Καραντζόλη.Γνωρίζει επίσης κλασσικό Μπαλλέτο(Δίπλωμα από το Υπουργείου Πολιτισμού, μοντέρνο μπαλλέτο( Δίπλωμα από το Imperial Society of Teachers of Dancing of London Advanced)ενώ γνωρίζει και Ισπανικό Φλαμένγκο(Δίπλωμα από τη Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου)Τέλος δείτε μερικές απο τις δραστηριθότητες της:

- Ιδρυτής & Πρόεδρος της “ΑΝΑΣΑ”, η οποία είναι η πρώτη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, για την υποστήριξη και ενημέρωση ατόμων με διαταραχή πρόσληψης τροφής (www.anasa.com.gr).
- Ιδρυτής & Πρόεδρος του πρώτου Κέντρου Ημέρας για τη παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους πάσχοντες από προβλήματα πρόσληψης τροφής. (Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας)















πηγη    www.athensbars.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms