Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Στα Σάλωνα σφάζονται οι... ουραγοί

 
Στα Σάλωνα σφάζονται οι... ουραγοί
Ποδαρικό στο 2012 κάνει η Football League, μ' εννέα αγώνες να λαμβάνουν χώρα αυτή την Τετάρτη (04/01). Αρκετές αναμετρήσεις ξεχωρίζουν, με τα βαθμολογικά ντέρμπι να είναι πολλά. Το ντέρμπι ουραγών, Φωκικός - Θρασύβουλος είναι ένα από αυτά, ενώ και το Πανσερραϊκός - Πανθρακικός συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Τέλος, το παιχνίδι Καλλονή-Βέροια είναι από τα πιο αμφίρροπα της αγωνιστικης.



15:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΛΑΡΙΣΑ



Μετά τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Πανσερραϊκό (εντός έδρας ισοπαλία 1-1) και Βύζαντα Μεγάρων (εκτός έδρας νίκη με 1-0), η Αναγέννηση Επανομής ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με δύο ήττες κόντρα σε Βέροια (0-2) και Πιερικό (1-0). Οι γηπεδούχοι ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς στους δύο αγώνες που έχουν δώσει εκεί, δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ακόμα τρίποντο. Αντιθέτως διαπρέπουν εκτός έδρας όπου έχουν τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες.


Υποδεχόμενοι τη Λάρισα που έχει μέχρι στιγμής μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα της Football League και μακράν το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, γίνεται αντιληπτό πως το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο.


Η ομάδα του κάμπου μετά τ' αρνητικά αποτελέσματα με Εθνικό Αστέρα (0-0) και Πανσερραϊκό (2-1), ξέσπασε στην Αναγέννηση Επανωμής επικρατώντας με 5-2, ενώ στο Κύπελλο πάλεψε μέχρι τέλους για την πρόκριση κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και αποκλείστηκε. Η διακοπή ίσως και να μην έκανε καλό, καθώς ήρθε πάνω στην εποχή που η ομάδα έδειχνε πως είχε αρχίσει να δένει.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ομάδα των Γιαννιτσών δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί ακόμα τον παράγοντα έδρα και κόντρα στη σαφώς ανώτερη Λάρισα μάλλον δεν θα το κάνει και τώρα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο.



15:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


Τη δύναμη της έδρας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Αναγέννηση Επανωμής κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Μέχρι σήμερα η γηπεδούχος έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο... σπίτι της, καθώς σε τρεις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα μετρά ισάριθμες νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό.


Αν και στα πέντε τελευταία της παιχνίδια έχει μόλις μια νίκη, η καλή επιθετική της λειτουργία είναι ίσως αυτό που μπορεί να τη βοηθήσει, κόντρα σε μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, όπως χαρακτήρισε αυτή του Εθνικού Αστέρα, ο τεχνικός της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης. Αρκετές και σημαντικές οι απουσίες των γηπεδούχων, αφού θ' απουσιάσουν οι Τιάγκο Μαρίν, Καρλάο και Παγώνης, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Μαυροματίδης όπως και ο ανέτοιμος Μπεκιάρης.


Ο Εθνικός Αστέρας από την άλλη, μπορεί να μην έχει ηττηθεί ακόμα εκτός έδρας, καθώς δεν έχει δεχθεί καν γκολ στους τρεις αγώνες που έχει δώσει μακριά από την Καισαριανή, όμως ταξιδεύει (οδικώς παρακαλώ!!!) σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος με πολλά προβλήματα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παπαθανασίου, Πασάς και Γουσούλης, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Καούνος, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δυνατή στην έδρα της η Αναγέννηση Επανωμής, ίσως καταφέρει να την εκμεταλλευτεί και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Αστέρα των πολλών προβλημάτων.


15:00 ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ



Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τον τεχνικό του Διαγόρα, Μιχάλη Τσιβρινή, ο οποίος είδε την ομάδα του μέσα στις πρώτες ημέρες του 2012 ν' αποδυναμώνεται εκ νέου. Ο Παύλος Μουσταφίδης έκανε προσφυγή, ενώ ο Βασίλης Παπαδημητρίου δεν επέστρεψε από την Αθήνα όπου βρισκόταν για τις διακοπές και όπως ενημέρωσε δεν πρόκειται να το κάνει άμεσα, αν δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό.


Οι Μανώλης Μαλλιάκας και Άγγελος Χειμωνέττος είναι τραυματίες, ενώ ο Δημήτρης Τομάζος είναι ακόμα ανέτοιμος. Είναι γνωστό ότι υπάρχει πλέον θέμα βιωσιμότητας στην ομάδα και αυτό αντικατοπτρίζεται στ' αποτελέσματα, με την ομάδα της Ρόδου να μετρά πέντε ήττες στα ισάριθμα τελευταία της παιχνίδια, χωρίς καν να σκοράρει.


Την ευκαιρία να πάρει το δεύτερο φετινό της τρίποντο έχει ο Πιερικός, καθώς αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα των γηπεδούχων, γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα της; Κατερίνης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.


Το μεγάλο «όπλο» των φιλοξενούμενων είναι η άμυνα, καθώς στα οχτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν δεχτεί μόλις δύο γκολ και αυτά στον ίδιο αγώνα από την Επανωμή. Τα προβλήματα δεν λείπουν, αλλά συγκριτικά με αυτά των γηπεδούχων είναι... τίποτα. Τιμωρημένοι είναι οι Κοντέων και Χατζηζήσης ενώ εκτός έμεινε και ο Καμινιώτης.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το διπλό είναι πολύ δυνατό σημείο, αλλά για όποιον θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο το Under είναι η καλύτερη επιλογή. Οι γηπεδούχοι δεν σκοράρουν ούτε με... αίτηση, ενώ ο Πιερικός έχει άμυνα «γρανίτη».


15:00 ΦΩΚΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


Ντέρμπι ουραγών έχουμε στην Άμφισσα, με τον προτελευταίο της βαθμολογίας να υποδέχεται τον τελευταίο Θρασύβουλο. Αμφότεροι ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, όμως πώς να πάρουν τη νίκη, αφού και οι δύο βλέπουν το γκολ με το... κιάλι.


Οι γηπεδούχοι έχουν σημειώσει μόλις δύο γκολ σ' εννέα αγώνες για όλες τις διοργανώσεις. Ο Μιχάλης Κασσάπης ψάχνει να βρει λύσεις, όμως η επιμονή του στο ίδιο σχήμα και στις ίδιες επιλογές δεν βοηθάει την κατάσταση. Τώρα που έχασε και το βασικό Φροξυλία, που επέστρεψε στην ΑΕΚ, απ' όπου ήταν δανεικός, καλείται να κλείσει μια... τρύπα στην αρχική ενδεκάδα. Εκτός είναι ο Νικόλτσης που ταλαιπωρείται από χτύπημα στον αστράγαλο.


Μπορεί ο Θρασύβουλος ν' απογοητεύει στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς σε οχτώ αγωνιστικές έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, όμως στο Κύπελλο διαπρέπει. Η ομάδα της Φυλής άφησε εκτός του Λεβαδειακό, επικρατώντας στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια).


Στο ντέρμπι ουραγών έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να πάρει επιτέλους τη νίκη. Εκτός έμειναν οι Μουστόγιαννης, Ανδριόλας και οι Παπαναστασίου, Κανελλόπουλος που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία των "πράσινων".
 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Το παιχνίδι είναι Under από εδώ μέχρι τα... Σάλωνα. Οι δύο ομάδες έχουν σημειώσει από μόλις δύο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και αυτή η επιθετική τους απόδοσης είναι που μας κάνει να πιστεύουμε στο κλειστό παιχνίδι.



15:00 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΒΕΡΟΙΑ


Η εντατική προπόνηση στο τελείωμα των φάσεων που έκανε τόσο καιρό ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα στους παίκτες της Καλλονής φαίνεται πως έχει αρχίσει ν' αποδίδει καρπούς. Στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της Μυτιλήνης το 2011, ήταν άκρως επιθετική και αρκετά παραγωγική.


Σ' αυτό ελπίζει ώστε να πάρει την εντός έδρας νίκη, κόντρα στη Βέροια. Μοναδικά προβλήματα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό των γηπεδούχων, οι απουσίες των τραυματιών Τζιωρτζιόπουλου και Σεμπέκου.


Την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη του 2012, θέλει να πάρει η Βέροια, ώστε να συνεχίσει με αξιώσεις στο κυνήγι της κορυφής. Η «Βασίλισσα του Βορρά», διαθέτει πολύ καλή άμυνα και αυτό τη βοηθάει πολύ στο να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Σε οχτώ αγώνες πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι μετράνε έξι νίκες και δύο ήττες. Εκτός θα είναι οι Φαρινόλα, Βέργος, Σκαθαρούδης, Καπίας και Παυλίδης.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βέροια δεν έχει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την
Καλλονή που έχει πέντε σε οχτώ αγώνες. Ίσως ήρθε η ώρα για το πρώτο Χ της «Βασίλισσας του Βορρά».



15:00 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ



Αργά αλλά σταθερά η Παναχαϊκή έχει αρχίσει ν' ανεβαίνει στη βαθμολογία. Η επιστροφή του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο των «Αχαιών» έφερε και την αγωνιστική άνοδο και αυτό φαίνεται από τ' αποτελέσματα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.
Το «παρών» θα δώσει ο τερματοφύλακας Πουρής, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής το δελτίο του Ουαταρά. Εκτός θα είναι οι Κιμπικούλα και Παπαστεργίου.


Μια σοβαρή ομάδα που αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά που διψάνε για τη διάκριση, έχει φτιάξει ο Γιώργος Κούτσης στον Αγροτικό Αστέρα. Η έλλειψη εμπειρίας αντικαθίσταται από το πάθος, όμως σ' αυτή την κατηγορία, οι παραστάσεις παίζουν σημαντικό ρόλο και ο τεχνικός της ομάδας του Εύοσμου το ξέρει καλά αυτό.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Παναχαϊκή έχει πάρει τα πάνω της και όλα την ευνοούν στο να πάρει ακόμα μια νίκη. Η έδρα και η εμπειρία των παικτών της αχαϊκής ομάδας θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ποντάρουμε στον άσο.


15:00 ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ



Αν και ο Βύζας ξεκίνησε τη σεζόν με καλές προοπτικές και πολλά όνειρα, τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην ομάδα των Μεγάρων. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στον αγώνα με τον πρωτοπόρο Πλατανιά, η αποστολή των γηπεδούχων θ' αποτελείται από μόλις 15 παίκτες. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μιχελής και Βλάχος, καθως και ο Αρκουμάνης του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει, αλλά συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την ομάδα.


Η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο Πλατανιάς, ο οποίος είναι και πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Football League. Στην ομάδα της Κρήτης γίνεται φέτος σοβαρή δουλειά και αυτό έχει αποτελέσματα.


Ο Πλατανιάς προχώρησε σ' ενίσχυση αποκτώντας τους Δέντσα, Μαραγκό και Πάγκαλο, με το δελτίο του τελευταίου να μην έχει πάει ακόμα στα γραφεία της ομάδας. Μοναδική απουσία για τον Καβακά, αυτή του τιμωρημένου Ναζλίδη.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλά τα προβλήματα στον γηπεδούχο Βύζαντα, ο οποίος δεν δείχνει ικανός να «χτυπήσει» την εξαιρετική άμυνα του Πλατανία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να παίρνουν θετικά αποτελέσματα και θα τους εμπιστευτούμε.


15:00 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ



Ομάδες με ίδιο στόχο είναι η οι Πανσερραϊκός και Πανθρακικός και αυτός δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Superleague. Αμφότερες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν αποδείξει με τη μέχρι τώρα παρουσία τους, ότι θα είναι τουλάχιστον στις ομάδες που θα συμμετάσχουν τουλάχιστον στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου.


Στα του αγώνα τώρα οι γηπεδούχοι έχουν ν' αντιμετωπίσουν την κακή παράδοση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής. Στους πέντε τελευταίους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, τα «λιοντάρια» μετράνε τέσσερις ήττες και μια μόλις ισοπαλία.Όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν παραδοσιακά αρκετά γκολ, καθώς τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία έχουν λήξει στο Over.


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχτούν οι γηπεδούχοι που πιθανότατα θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Βασίλη Καρατζά. Μοναδική απουσία για τον Πανθρακικό ο Ντάνιελ Πόνσε που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον αγκώνα του.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη και μόνο. Αν κρίνει κανείς από την πρόσφατη προϊστορία και από τις επιθετικές... τάσεις των δύο ομάδων, το Over μπορεί εύκολα να κάνει την εμφάνισή του.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


18:00 ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ



Χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, Αμαντού Σανόκο, Νίκο Πλάτανο και Μούσα Ποκόνγκ θα παραταχτεί ο Ηρακλής Ψαχνών στον εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα, καθώς τα δελτία τους δεν είναι ακόμα έτοιμα και έτσι ο Αντώνης Πριόνας δεν μπορεί να τους υπολογίζει. Οι γηπεδούχοι θα βασιστούν για πολλοστή φορά στην άμυνά τους, ώστε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, από μια ομάδα πιο έμπειρη από αυτούς.


Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία του παιχνίδια, ενώ στο ίδιο διάστημα έχει σκοράρει μόλις δύο φορές, απόδειξη του πόσο κλειστά είναι τα παιχνίδια του.


Η Καλλιθέα από την άλλη, είναι ομάδα έδρας και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα τρίποντο μακριά από το «Ελ Πάσο», καθώς απέτυχε και στις τέσσερις προσπάθειές της. Ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες Ρουσιαμάνη, Μανιάτη και Πρίπου.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται εκτός έδρας και η πολύ καλή άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών θα τους δυσκολέψει πολύ περισσότερο. Μόνο με... θαύμα θα ξεφύγει το σκορ σ' αυτή την αναμέτρηση.

πηγη   stoixima.betfair.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms