Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Κυπελλό Αγλλίας: ΚΠΡ - Τσέλσι και Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ

Κυπελλό Αγλλίας: ΚΠΡ - Τσέλσι και Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ
28/01/2012 14:00 ΚΠΡ-ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία (10 τελευταία): 2-3-5

ΚΠΡ: Ματς «6 πόντων» πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η ΚΠΡ, νικώντας 3-1 τη Γουίγκαν, η οποία και αυτή μάχεται για την παραμονή. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Χέλγκιουσον (33’). Τα άλλα 2 τέρματα οι Μπουζάκι (45’) και Σμιθ (81’). Στο 66’ είχε μειώσει σε 2-1 ο Ρονταλέγκα.  Πήρε δανεικούς τον φορ Μακέντα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3 συμμ.) και τον αμυντικό Ταϊβό (4 συμμ.) από την Μίλαν. Δεν επηρεάζουν οι απουσίες των μέσων Φαουρλίν (0 συμμ.), Αντράντε (1) και Ντάιερ (1), όπως και του επιθετικού Χαλς (0). Σημαντικότερες απουσίες αυτές του αμυντικού Γκάμπιντον (16 συμμ.) και του επιθετικού Κάμπελ (10/1).


Εντός: 2-4-5
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-1-2
Γκολ: 22-37 (συνολικά), 12-18 (εντός)

ΤΣΕΛΣΙ: Δεν κατάφερε να κερδίσει στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εκτός έδρας τη Νόργουϊτς (0-0) και παρέμεινε αρκετά μακριά από την κορυφή. Ο Τόρρες αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν είναι επιθετικός που ανήκει σε μεγάλη ομάδα, αφού και πάλι δεν κατάφερε να δώσει επιθετικές λύσεις στην ομάδα του. Αν η Τσέλσι δεν είχε χαφ με ευχέρεια στο σκοράρισμα, σίγουρα ο Βίλλας-Μπόας θα έψαχνε για επιθετικό αυτή την περίοδο. Στο προηγούμενο γύρο του κυπέλλου επικράτησε εύκολα με 4-0 της Πόρτσμουθ. Δόθηκαν δανεικοί ο αμυντικός Φαν Άανχολτ (καμία συμμ.) στη Φίτεσε και ο μέσος ΜακΈχραν (2 συμμ.) στη Σουόνσι. Καλού (4/1) και Ντρογκμπά (15/3) στο Κόπα Άφρικα. Πρόβλημα στα χαφ αφού Λαμπάρντ και Όμπι Μίκελ δεν είναι 100% έτοιμοι και ίσως προφυλαχθούν για τον αγώνα πρωταθλήματος την Τρίτη. Υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ο αμυντικός της Μπόλτον Κέιχιλ (19/2) έναντι 8,5 εκατ. λιρών και ίσως λάβει απόψε χρόνο συμμετοχής.  

Εκτός: 5-4-2
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-1-1
Γκολ: 40-25 (συνολικά), 16-9 (εκτός)

Πρόταση: Με το σκεπτικό ότι η Τσέλσι αρχίζει σιγά-σιγά να αποχαιρετά το όνειρο για πρωτάθλημα, και ότι ο μόνος εφικτός τίτλος που της απομένει είναι το κύπελλο, το ματς με την ΚΠΡ είναι μια ευκαιρία που λογικά δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη. Από την άλλη η ΚΠΡ θα έχει περισσότερο το μυαλό της στο πρωτάθλημα παρά στη διάκριση στο κύπελλο. Παρά τις απουσίες της Τσέλσι, έχει παίχτες για να καλύψουν τα κενά και επιλέγουμε το διπλό που το βρίσκουμε μόλις στο 1,62 (Bet365).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προϊστορία (10 τελευταία): 4-1-5

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτυ στα ημιτελικά του League Cup (0-1/2-2), αντιμετωπίζει την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ για την φάση των 32 του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ανάλογη πορεία με αυτή στα κύπελλα, αφού μετρά μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία ματς. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος μάλιστα ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τη Μπόλτον.  Επικράτησε άνετα με 5-1 επί της Όλνταμ εντός έδρας στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, ενώ συνολικά μετρά 14 αγώνες χωρίς ήττα εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Για το ματς με τη Γιουνάιτεντ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σουάρες (18/5), ενώ τραυματίες ο Σπίρινγκ (4 συμμ.) και ο Λούκας (0).  

Εντός: 4-7-0
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-2-1
Γκολ: 25-21 (συνολικά), 14-8 (εντός)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΆΙΤΕΝΤ: Είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ, και έτσι ήρθε φυσιολογικά το 1-2 στο Εμιρέιτς Στέιντιουμ. Σκόρερ οι Βαλέντσια με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου, και ο Γουέλμπεκ μετά από καταπληκτική ενέργεια και ασίστ του Βαλέντσια. Η Άρσεναλ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 71’ με τον Φαν Πέρσι. Νέοι τραυματισμοί για τη Μάντσεστερ αυτοί του Τζόουνς (19/1), Φέρντιναντ (14) και Νάνι (22/6). Θα λείψει πάλι ο Άντερσον (10/2). Εδώ και καιρό απόντες οι Βίντιτς (6), Κλέβερλι (5), Όουεν (1) και Γιανγκ (13/2). Ο Φλέτσερ (8/1), που είναι τραυματίας εδώ και καιρό, χάνει όλη τη χρονιά.

Εκτός: 8-2-1
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-0-2
Γκολ: 54-21 (συνολικά), 21-7 (εκτός) 


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη για έναν τέτοιο αγώνα. Πείτε το προσωπική άποψη, ή απλά ένστικτο, αλλά δεν νομίζω πως η Λίβερπουλ θα κάνει το 2/2 απέναντι στις ομάδες του Μάντσεστερ. Είναι μια παραδοσιακή αγγλική ομάδα αλλά θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη και με τη συμμετοχή στον τελικό τoυ League Cup. Δύο κύπελλα στην ίδια χρονιά είναι πολλά. Στο 2.80 το διπλό της Μάντσεστερ στη William Hill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms