Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Premier League: Αρπάζει το δώρο η Σίτι

Premier League: Αρπάζει το δώρο η Σίτι
Η Μπλάκμπερν κέρδισε στο «Όλντ Τράφορντ» και έκανε πρωτοχρονιάτικο δώρο στη Σίτι, η οποία την πρώτη μέρα του 2012 πηγαίνει στο Σάντερλαντ για το έκτο διπλό της στο πρωτάθλημα που θα την φέρει στο +3 από τη Γιουνάιτεντ. Στο άλλο παιχνίδι της Πρωτοχρονιάς, οι ανεβασμένες Γουέστ Μπρομ και Έβερτον κοντράρονται σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση.




14:30 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ


Εκπληκτικό παιχνίδι στο «Χόθορνς» έγινε στο πλαίσιο της Boxing Day, με την Γουέστ Μπρομ να μένει στο 0-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Χόντγκσον στάθηκε εξαιρετικά, περιόρισε στο μέτρο του δυνατού τους πρωτοπόρους, ενώ είχε και σπουδαίες ευκαιρίες να πάρει και τη νίκη που θα ήταν η τρίτη σερί. Δεν το κατάφερε, όμως ο έβδομος βαθμός στα τρία τελευταία είναι οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα ενώ μετά από εννιά αγώνες κράτησε ανέπαφη την εστία της. Στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν η Γουέστ Μπρομ, αν καταφέρει και πάρει το τρίποντο τότε κλείνει με ιδανικό τρόπο τον πρώτο γύρο, έχοντας συγκεντρώσει 25 βαθμούς. Χτύπησε στο ματς με τη Σίτι και τέθηκε νοκ άουτ ο μέσος Μουλούμπου, ο Όλσον αντίθετα προλαβαίνει όπως και ο Μόρισον.. Εκτός παραμένει ο Στίβεν Ριντ και ο Γκέρα, επιστρέφει μετά από τρία ματς που έλειψε για οικογενειακούς λόγους ο Τσόγι.


Η Έβερτον, από τη μεριά της, πήρε μία ισοπαλία που δικαιούταν αλλά με εντελώς άδικο τρόπο! Ο Γουέμπ έδωσε το... πιο ανύπαρκτο πέναλτι που έχει σφυριχτεί ποτέ σε πτώση του Όσμαν ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος από δικιά του στραβοκλωτσιά και ο Μπέινς αξιοποίησε το χριστουγεννιάτικο δώρο και ισοφάρισε στο 51' το γκολ του Κόλμπακ από το 26ο λεπτό. Τα «ζαχαρωτά» πήραν με αυτό τον τρόπο την ισοπαλία με 1-1, ήταν όμως αποτέλεσμα που δικαιούνταν απόλυτα καθώς σε μεγάλο βαθμό κυριάρχησαν στο παιχνίδι και θα μπορούσαν ακόμα να πάρουν και τη νίκη καθώς στο τέλος είχαν σημαντικές ευκαιρίες. Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς ήττα για την Έβερτον, δεύτερη σερί καλή εμφάνιση, αλλά το πρόβλημα στο γκολ είναι εμφανέστατο. Αποκτήθηκε για δύο μήνες ο Ντόνοβαν, ο οποίος είχε παίξει και πριν περίπου δύο χρόνια στο σύλλογο αλλά δεν προλαβαίνει το ματς με τη Γουέστ Μπρομ. Πολύ σημαντική η απουσία του τραυματία Φελαϊνί, εκτός από το παιχνίδι και οι Ρόντγουελ, Κόλεμαν.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, δεν έχουν χάσει στα τρία τελευταία και αναμένεται πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση. Πιο ασφαλής επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο, καθώς η Γουέστ Μπρομ το έχει το γκολ, ενώ η Έβερτον παρότι είναι λιγότερο παραγωγική, εντούτοις φτιάχνει πολλές φάσεις.



17:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ


Έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει η Σάντερλαντ για τη διαιτησία του Γουέμπ στο ματς με την Έβερτον και το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο τα «ζαχαρωτά» ισοφάρισαν στο 51ο λεπτό στο τελικό 1-1. Ωστόσο, η ομάδα του Ο'Νιλ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ο βαθμός της ισοπαλίας μάλλον ήταν το ανώτερο που μπορούσε να πάρει από αυτό το εντός έδρας παιχνίδι. Στους 18 βαθμούς οι «μαύρες γάτες», πιθανότατα να σκέφτονται από τώρα το ματς της 3ης Ιανουαρίου με αντίπαλο τη Γουίγκαν στο «DW» όπου είναι πιο πιθανό κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε ο Μάρτιν Ο'Νιλ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ειδικά στην άμυνα, καθώς οι Μπάρντσλεϊ και Μπραμπλ χτύπησαν με την Έβερτον και είναι αμφίβολοι, ο άρρωστος Ρίτσαρντσον έχει χάσει πολλές προπονήσεις και αν παίξει θα είναι ανέτοιμος, ενώ τραυματίας είναι ο Τέρνερ και δύσκολα προλαβαίνει! Πάντα εκτός οι Μινιολέ, Γκόρντον, Κάμπελ και ενδεχομένως και ο Γουίκαμ.


Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι μετά από καιρό απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή. Οι «πολίτες» έμειναν στο 0-0 με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς», σε ένα ματς όπου δεν είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες δεδομένων των αναλογιών, ενώ είδαν και τους γηπεδούχους να πλησιάζουν κοντά στη νίκη. Τουλάχιστον, για τρίτο σερί παιχνίδι η Σίτι κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Το δώρο της Μπλάκμπερν την Παραμονή δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Μαντσίνι να βρεθεί και πάλι μόνη της στην κορυφή και να αποσπαστεί τρεις βαθμούς από τη Γιουνάιτεντ. Ξανά αλλαγές θα κάνει ο Μαντσίνι, ο οποίος βλέπει τον Ρίτσαρντς να είναι διαθέσιμος εκ νέου αλλά και τον Κολάροφ να επιστρέφει μετά από έξι αγώνες και έτσι η μόνη απουσία είναι αυτή του Τέβες που μετράει μέρες στο σύλλογο.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλά τα προβλήματα για τη Σάντερλαντ η οποία με τον Ο'Νιλ στον πάγκο μπορεί να παρουσιάζεται πιο πειθαρχημένη, ωστόσο δεν δείχνει ικανή για να κοντράρει στα ίσα ομάδες όπως η Σίτι. Οι «πολίτες» έχουν σημαντικές επιστροφές στην άμυνα, το ρόστερ τους είναι σε θέση να βγάλει συνεχείς αγώνες και έχουν τον πρώτο λόγο για το έκτο διπλό που θα τους αποσπάσει τρεις βαθμούς από τη Γιουνάιτεντ.
πηγη   stoixima.betfair.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms