Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Preview Copa del Rey: Οσασούνα - Μπαρτσελόνα

Preview Copa del Rey: Οσασούνα - Μπαρτσελόνα
Για το Copa del Rey η Οσασούνα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα που έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά το 4-0 του πρώτου ματς που ήταν απόλυτη κυρίαρχη σε αυτό το ματς.



Στην επόμενη φάση, στην προημιτελική, περιμένει από χτες η Ρεάλ Μαδρίτης που προκρίθηκε επί της Μάλαγα.



Πέρυσι η Οσασουνα μόλις που κατάφερε να γλυτώσει τον υποβιβασμό, φέτος όμως είναι αρκετά βελτιωμένη και βρίσκεται στη 5η θέση με 26 βαθμούς και αν συνεχίσει έτσι στο τέλος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει εύκολα στην κατηγορία.


Η γηπεδούχος εντός έδρας είναι αήττητη με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες με γκολ 13 υπέρ και 5 κατά, ενώ είναι αήττητη και στα τελευταία 6 παιχνίδια με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.


Το Σάββατο αγωνίζονταν με την Σοσιεδαδ στο Ανοετα, είχε κακή απόδοση αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με λευκή ισοπαλία.


Το 4-0 του πρώτου ματς δεν δίνει ελπίδες στην Οσασούνα, έτσι σήμερα αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες σε κάποιους αναπληρωματικούς.


Σίγουρα είναι εκτός ο μέσος Ραούλ Γκαρσία με 14 συμμετοχές και 4 γκολ, ο αμυντικός Ραϊταλα με 11 συμμετοχές και οι αμυντικοί Ρούμπεν και Ροβερσιο.


Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς είχε το απόλυτο έλεγχο  και το τελικό σκορ δείχνει την εικόνα του ματς. Για το πρωτάθλημα η γηπεδούχος είχε επιβληθεί τον Σεπτέμβριο της Οσασουνα με 8-0.


Οι Καταλανοί είναι πλέον πέντε βαθμούς πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga μετά την γκέλα με την Εσπανιολ την Κυριακή όπου έμεινε στο 1-1.


Παρά το 4-0 του πρώτου ματς οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδίολα θα προσπαθήσουν να πάρουν μία νίκη που θα τονώσει κυρίως την ψυχολογία τους.


Ο Σειντού Κεϊτα δεν είναι διαθέσιμος αφού βρίσκεται στο Κόπα Αφρικα με την Εθνική Μάλι.


Ωστόσο, σήμερα αναμένεται να ξεκουραστούν αρκετοί παίκτες και να υπάρξει rotation.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες

Οσασουνα (4-2-3-1): Φερναντεζ - Μπερτραν, Σερζιο, Φλάνο, Σατρουστεγουϊ - Πουναλ, Νεκουναμ - Μπαλντε, Γκαρθια, Λαμαχ - Νίνο.


Μπαρτσελόνα (4-3-3): Πίντο – Ντανι Αλβες, Πουγιόλ, Μασερανο, Μαξγουελ - Φαμπεργκας, Μπουσκετς, Τιάγκο - Σαντσες, Κουενκα, Πεδρο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms