Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Preview Bundesliga 1: Βολφσμπουργκ - Φραϊμπουργκ

Preview Bundesliga 1: Βολφσμπουργκ - Φραϊμπουργκ
Προϊστορία: 4-6-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-0


Πολλά ειπώθηκαν  για την «καινούρια» Βόλφσμπουργκ του Μάγκατ, η οποία ξόδεψε 30 εκατ. € κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Φάνηκε να ξεκινάει ιδανικά στο πρωτάθλημα μετά την χειμερινή διακοπή αλλά δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια. Στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 0-0 με την Γκλάντμπαχ. Είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά όχι την κατοχή, και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Αρκετοί απόντες από την αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ: οι αμυντικοί Μάντλουγκ (12 συμμ./1 γκ.), Καλ (1 συμμ.), Σούλτσε (2 συμμ.) και Νος (1 συμμ.), οι μέσοι Πόλακ (6 συμμ.), Σίντζελορζ (2 συμμ.) και Χίτζλσπέργκερ (5 συμμ.), και ο γνωστός μας Βιεϊρίνια (1 συμμ.). Μακροχρόνια απόντες, χωρίς συμμετοχή ακόμα, ο πολωνός μέσος Klich και ο νεαρός επιθετικός Scheidhauer.



Εντός: 6-2-2
Γκολ: 15-9
Τελευταία 5: 2-1-2


ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Έδειξε χαρακτήρα η Φράιμπουργκ και απέφυγε την ήττα από τη Βέρντερ, στο ισόπαλο 2-2 εντός έδρας. Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ (33’ και 48’) αλλά κατάφερε να απαντήσει με γκολ των Μακιάντι (32’) και Σμιντ (70’). Παραμένει η ομάδα με τη μακράν χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (44 γκολ), ενώ παρουσιάζεται πολύ αδύναμη εκτός έδρας, όπου έχει μόλις μία νίκη σε εννέα αγώνες. Στο 1.75 δίνεται η Φράιμπουργκ σε διάφορες εταιρίες για απευθείας πτώση στη Zweite Liga, με πρώτη υποψήφια την Άουγκσμπουργκ (1.65). Τιμωρημένος για την αναμέτρηση ο αμυντικός Ντιανέ (2 συμμ.). Τραυματίες ο μέσος Σούστερ (16 συμμ.) και ο αμυντικός Μουτζά (6 συμμ.). Μακροχρόνια απόντες, χωρίς χρόνο συμμετοχής οι Schwolow, Μπραντστέτερ και Γιάνο.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 1-2-6
Γκολ: 11-28
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Η Βόλφσμπουργκ είναι μια καλή ομάδα με καλό υλικό και προπονητή, που ακόμα δεν μας έχει δείξει τις δυνατότητές της και διψάει για τους πόντους, απέναντι στην, κατά την άποψή μας, πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Πολύ συμπαθητική η απόδοση στον άσσο με 1.73 (Bet365).
William Hill Sports

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms