Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Preview Bundesliga 1 : Με προσωρινό τεχνικό η Χέρτα


Preview Bundesliga 1 : Με προσωρινό τεχνικό η Χέρτα
18/02/2012 16:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ


Προϊστορία: 2-0-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-4


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: «Υποτάχθηκε» φυσιολογικά στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα με 3-1 εντός έδρας στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League, και «έσβησε» έτσι τις όποιες ελπίδες είχαν οι παίχτες της για πρόκριση. Το μοναδικό γκολ της Λεβερκούζεν πέτυχε ο Κάλετς. Στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος ηττήθηκε από τη Ντόρτμουντ εκτός έδρας με 1-0, κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Η ήττα αυτή την κράτησε τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη. Ο Robin Dutt δε θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Σίντνεϊ Σαμ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και τον επιθετικό Ντερντιγιόκ (16 συμμ./6 γκ.), όπως επίσης και τον Μίκαελ Μπάλακ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).



Εντός: 4-3-3
Γκολ: 14-15
Τελευταία 5: 1-2-2


ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σε ένα σημαντικό, για τη σωτηρία τους, αγώνα, Άουγκσμποργκ και Νυρεμβέργη μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, με το τελικά 0-0 να κρίνεται δίκαιο και για τις δύο πλευρές. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους Βαυαρούς, ενώ δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγώνες. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στη Μπουντεσλίγκα, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει σκοράρει μόλις στα δύο από τα οχτώ τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση ο αμυντικός ντε Γιόνγκ (12 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Μπα (1 συμμ.) και ο επιθετικός Νάντο Ράφαελ (2 συμμ.). Τιμωρημένος ο μέσος Μπάιερ (21 συμμ./3 ασίστ).


Εκτός: 1-4-8
Γκολ: 9-20
Τελευταία 5: 0-4-1


Πρόταση: Η Λεβερκούζεν ήδη σκέφτεται τη συνέχεια του πρωταθλήματος, και πιθανότατα θα πάει για χειμερινό τουρισμό στην Βαρκελώνη. Πιστεύουμε θα κερδίσει αλλά ο χαμηλός άσος μας οδηγεί στην επιλογή του over (1.75 Unibet), απέναντι σε μια πάντα μαχητική Άουγκσμπουργκ, η οποία έχει τον τρόπο να βρίσκει δίχτυα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18/02/2012 16:30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ


Προϊστορία: 30-33-34
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-0


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ανεβασμένο το Αμβούργο το τελευταίο διάστημα, που πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Κολωνίας, χάρη σε γκολ του Γκερέρο στο 88’. Παρέμεινε αήττητο για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και τελικά φαίνεται πως δεν θα κινδυνεύσει φέτος. Παρά τα θετικά αποτελέσματα, ο προπονητής Φινκ δήλωσε ότι στόχος της ομάδας παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Επέστρεψε ο αμυντικός Μπρούμα (14 συμμ./2 γκ.). Μοναδική σημαντική απουσία ο μέσος Τόρε (16 συμμ./6 ασίστ), ενώ θα απουσιάσουν και ο μέσος Κάστελεν (2 συμμ.) και ο επιθετικός Μάρκους Μπεργκ (5 συμμ).


Εντός: 2-5-4
Γκολ: 15-18
Τελευταία 5: 2-2-1


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη ο Σάαφ στην αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ, αφού το γκολ που δέχτηκε από την κεφαλιά του Βέστεργκααρντ στο 4’, φάνηκε πως την αποπροσανατόλισε. Προσπάθησε πολύ περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το γκολ της ισοφάρισης από τον Αρναούτοβιτς ήρθε ένα λεπτό πριν το 90λεπτο και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της Βέρντερ, που μετράει πέντε αγώνες χωρίς νίκη. Επέστρεψε από τιμωρία ο επιθετικός Πιζάρο (18 συμμ./15 γκ.). Από την άμυνα θα απουσιάσουν εκ νέου οι Πριόντλ (12 συμμ./1 γκ.) και Νάλντο (12 συμμ./1 γκ.), από το κέντρο ο Χαντ (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο Γουέσλεϊ (6 συμμ./1 γκ.) που έφυγε για τη Βραζιλία, και ο επιθετικός Τάι (2 συμμ.).


Εκτός: 2-4-5
Γκολ: 12-24
Τελευταία 5: 0-4-1


Πρόταση: Η Βέρντερ έχει το κίνητρο να επιστρέψει στις νίκες, παίρνοντας σημαντική βοήθεια από την επιστροφή του Πιζάρο. Δεν θα είναι όμως και τόσο εύκολο απέναντι στο ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό Αμβούργο. Με 3.28 τέρματα να σημειώνονται στα εκτός έδρας παιχνίδια της Βέρντερ, και τον αρχισκόρερ της να επιστρέφει είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ. Οver στο 1.80 (Bet365).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18/02/2012 16:30 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ


Προϊστορία: 17-10-24
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΟΛΩΝΙΑ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1-2


ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Με αμυντικούς προσανατολισμούς παρατάχθηκε στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και έτσι κατάφερε να αποσπάσει τον πολύτιμο, για τη συνέχεια, βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό σκορ να είναι 0-0. Βρίσκεται μακριά από τις νίκες εδώ και τρεις αγωνιστικές, αλλά κρατάει μια μικρή απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μαζί με την Άουγκσμπουργκ έχουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Κοέν (18 συμμ.). Δεν υπάρχουν σημαντικές απώλειες από τραυματισμούς αφού θα απουσιάσουν μόνο ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ρακόφσκι (2 συμμ.) και ο αμυντικός Νίλσον (1 συμμ.).


Εντός: 3-3-4
Γκολ: 12-14
Τελευταία 5: 2-1-2


ΚΟΛΩΝΙΑ: Από τη στιγμή που απουσιάζει ο Ποντόλσκι η Κολωνία χάνει τη μισή δυναμική της. Αυτό φάνηκε και από τη νέα εντός έδρας ήττα με 0-1 από το Αμβούργο. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια για τα «κριάρια». Πρόστιμο στον αρχηγό Ποντόλσκι (18 συμμ./15 γκ./4 ασίστ) για τις αρνητικές δηλώσεις που έκανε για τη διοίκηση της ομάδας, ο οποίος θα απουσιάσει για ακόμα ένα ματς. Επιπλέον απουσίες αυτές των Τζεμάλ (άμυνα, 10 συμμ.) και Τσιχί (κέντρο, 10 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 3-1-6
Γκολ: 14-26
Τελευταία 5: 1-0-4


Πρόταση: Η Νυρεμβέργη είναι πολύ κακή στην επίθεση, ενώ στα ίδια μήκη κύματος και η Κολωνία όταν δεν αγωνίζεται ο Ποντόλσκι. Αμφίρροπη αναμέτρηση που λογικά δεν θα έχει πολλά γκολ. Under στο 1.93 (Bet365).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18/02/2012 16:30 ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ


Προϊστορία: 26-17-13
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 1-0


ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που έφυγε από το Μόναχο δεχόμενη μόνο δύο γκολ από τη Μπάγερν. Το τελικό 2-0 οφείλεται στη συντήρηση δυνάμεων των γηπεδούχων παρά στην προσπάθεια της Καϊζερσλάουτερν. Συμπλήρωσε έντεκα αγώνες χωρίς νίκη, έχοντας τέσσερις ήττες και επτά ισοπαλίες, και βρίσκεται δικαιολογημένα στις θέσεις που οδηγούν στη Zweite Liga, απέχοντας μόλις ένα βαθμό από τον «πάτο». Μοναδική απουσία αυτή του επιθετικού Κουεμάχα (15 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Μακροχρόνιοι απόντες, χωρίς χρόνο συμμετοχής, οι Lucas και Knaller.


Εντός: 2-4-4
Γκολ: 7-12
Τελευταία 5: 0-3-2


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Σάλκε η Μπορούσια, όπου και πέτυχε τα τρία τέρματα τις αναμέτρησης σε 32 λεπτά! Σκόρερ οι Ρόις (2’), Χάνκε (15’) και Αράνγκο (32’). Μετά τη νίκη της παρέμεινε σε απόσταση βολής (3 βαθμούς) από την κορυφή. Μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πιθανό να αγωνιστεί στην αρχική ενδεκάδα ο ντε Καμάργκο. Γεμάτο το ρόστερ αφού δεν υπάρχει καμία απουσία για τη Γκλάντμπαχ.


Εκτός: 5-1-4
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Αν η Γκλάντμπαχ πιάσει την ίδια απόδοση όπως και απέναντι στη Σάλκε δύσκολα θα γλιτώσει από μια νέα ήττα η Καϊζερσλάουτερν. Λογικό το διπλό στο 2.30 (Interwetten).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



18/02/2012 16:30 ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Προϊστορία: 15-14-23
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΕΡΤΑ 1-2


ΧΕΡΤΑ: Διασυρμός για τη Χέρτα στην έδρα της Στουτγάρδης, όπου δέχτηκε τέσσερα γκολ σε διάστημα 16 λεπτών (όλα στο πρώτο ημίχρονο). Το τελικό 5-0 γράφτηκε στο 58’ αλλά οι Βερολινέζοι ούτε το γκολ της τιμής δε μπόρεσαν να πετύχουν. Καθοριστική και η αποβολή του Οτλ στο 30’ όταν το σκορ ήταν ήδη 2-0. Δέκα αγώνες χωρίς νίκη η Χέρτα, έχοντας κερδίσει τελευταία φορά στις 29 Οκτωβρίου. Η κακή πορεία της ομάδας είχε σαν αποτέλεσμα να απολυθεί ο προπονητής Σκίμπε, με τον προπονητή της ομάδας νέων της Χέρτα, René Tretschok, να αναλαμβάνει προσωρινά. Τρεις σημαντικές απουσίες για τη Χέρτα, αφού θα λείψουν ο αμυντικός Λελ (18 συμμ/1 γκ./2 ασίστ) και οι μέσοι Οτλ (21 συμμ.) και Λούστενμπέργκερ (12 συμμ.).


Εντός: 2-3-5
Γκολ: 12-13
Τελευταία 5: 0-1-4


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η Λεβερκούζεν αμύνθηκε σωστά και έκλεισε τους διαδρόμους της Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να καταφέρει να σκοράρει μόλις στο 45’ με τον Καγκάβα, και να γράψει έτσι το τελικό 1-0. Έφτασε τα 15 ματς χωρίς ήττα, ενώ μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται δίκαια μόνη στη κορυφή, δύο βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μπάγερν. Ο Γκέτσε (14 συμμ./5 γκ./5 ασίστ) είναι εδώ και δύο μήνες εκτός. Επιπλέον σημαντική απουσία ο μεσοεπιθετικός Καγκάβα (19 συμμ./7 γκ./5 ασίστ).


Εκτός: 6-3-2
Γκολ: 19-8
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του ο Κλοπ, απέναντι στη Χέρτα που δεν μπορεί να συμμαζευτεί με τίποτα. Εκτός αν ο Τρέτσοκ είναι «μάγος». Όπως και να έχει, το διπλό της Ντόρτμουντ (1.55 Interwetten) είναι από τα πιο δυνατά σημεία της Μπουντεσλίγκα αυτό το Σ/Κ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18/02/2012 19:30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ


Προϊστορία: 3-4-19
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 7-0


ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Το πάλεψε με τη Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας την ομάδα του Μάγκατ δύο φορές, αλλά τελικά δεν άντεξε και δέχτηκε το τρίτο γκολ στο 61’, που έγραψε το τελικό 3-2. Τα γκολ για τη Φράιμπουργκ πέτυχαν οι Φλουμ (11‘) και Καλιγκιούρι (38‘). Μπορεί να βρίσκεται στη τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα, αλλά μάχεται δυνατά, όπως φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματά της. Χαρακτηριστικό ότι έχει σκοράρει στα 9 από τα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει δώσει. Δυστυχώς όμως πάντα την προδίδουν οι αμυντικές της αδυναμίες, που την έχουν περιορίσει σε μία μόλις νίκη στα εννιά τελευταία ματς. Θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τη Μπάγερν οι αμυντικοί Krmas (18 συμμ./1 γκ.) και Μούτζα (6 συμμ./1 ασίστ), και οι μέσοι Πούτσιλα (16 συμμ.) και Σούστερ (16 συμμ./3 ασίστ).


Εντός: 3-3-5
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 1-1-3


ΜΠΑΓΕΡΝ: Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα έκαμψε την αντίσταση της Καϊζερσλάουτερν στην Αλιάνζ Αρίνα με 2-0, με γκολ των Γκόμεζ (6’) και Μίλερ (30’). Με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε δεύτερη στη βαθμολογία, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Την Τετάρτη θα ταξιδέψει στη Βασιλεία για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη φάση των 16 του Champions League. Συνεχίζει να είναι τραυματίας ο Κοντέντο (5 συμμ.) ενώ θα απουσιάσουν ο αμυντικός Φαν Μπούιτεν (13 συμμ./4 γκ.), όπως και ο μέσος Σβάινσταϊγκερ (14 συμμ./3 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 5-2-3
Γκολ: 15-11
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Τα παίζει όλα για όλα η Φράιμπουργκ προκειμένου να πάρει ότι μπορεί προκειμένου να μαζέψει τους βαθμούς που θα της δώσουν ελπίδες για σωτηρία.  Η Μπάγερν μπορεί να έχει ευρωπαϊκό αγώνα μπροστά της αλλά η νίκη είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες, πιθανό το over (1.63 Bet365) και το G/G (1.91 William Hill)
William Hill Sports

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms