Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Preview Ligue 1 Γαλλίας: Μόνο νίκη θέλει η Παρι Σεν Ζερμεν για να παραμείνει στην κορυφή

Preview Ligue 1 Γαλλίας: Μόνο νίκη θέλει η Παρι Σεν Ζερμεν για να παραμείνει στην κορυφή
20:00 ΟΣΕΡ – ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ

Προϊστορία: 10-11-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΟΣΕΡ 1-1


ΟΣΕΡ: Στον εξ αναβολής αγώνας με την Καέν την Τέταρτη, αν και βρέθηκε να προηγείται με 0-1 στο 59’, δέχτηκε δύο τέρματα σε έξι λεπτά (71’ και 77’), και γνώρισε τελικά την ήττα από την Καέν με 2-1 εκτός έδρας. Έπαιξε με αμυντικογενείς προσανατολισμούς, αλλά τελικά δεν της βγήκε και έτσι έμεινε μακριά από τη νίκη για έβδομο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα μαζί με τη Σοσό, έχοντας δεχθεί 38 γκολ. Χρειάζεται επειγόντως νίκη, όσο ακόμα οι ομάδες που επίσης κινδυνεύουν βρίσκονται κοντά της στη βαθμολογία. Θα λείψουν οι αμυντικοί Μπερτό (15 συμμ.) και Σιντιμπέ (10 συμμ.), ο μέσος Σαφνί και ο μεσοεπιθετικός Τραορέ (17 συμμ./7 γκ.).



Εντός: 4-4-4
Γκολ: 20-19
Τελευταία 5: 0-3-2


ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Σεντ Ετιέν, αφού κέρδισε την Λοριάν εντός έδρας με 4-2, με αποτέλεσμα να ανέβει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, τρεις παραπάνω από Μαρσέιγ, Λυόν και Ρεν. Η βραδιά ανήκε στον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, σκοράροντας στο 56’, 68’ και 90’. Το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Σακό (88’). Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα του Γκαλτιέ, τέταρτο στους τελευταίους πέντε αγώνες, και ελπίζει να συνεχιστεί η καλή, και πολλές φορές τυχερή, πορεία της ομάδας, ώστε να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Από τον αγώνα με την Οσέρ θα απουσιάσει μόνο ο επιθετικός Σιναμά-Πονγκόλ (13 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 5-3-4
Γκολ: 13-16
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Τα προβλήματα που εμφανίζουν στην άμυνα οι δύο ομάδες, σε συνδυασμό με την καλή κατάσταση στο επιθετικό κομμάτι της Σεντ Ετιέν, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν στο over του 2.30 (Unibet).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20:00 ΕΒΙΑΝ – ΝΑΝΣΙ


Προϊστορία: 0-1-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΑΝΣΙ-ΕΒΙΑΝ 1-1


ΕΒΙΑΝ: Με το γκολ του Γκοβού στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού (94’), η Εβιάν πήρε το πόντο της ισοπαλίας, στο 2-2 εκτός έδρας με την Καέν. Το πρώτο γκολ της ομάδας πέτυχε ο Μπαρμπόσα στο 51’. Με το ματς με την Καέν συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη. Παρόλα αυτά είναι αήττητη εντός έδρας στα τελευταία πέντε ματς. Πρόσωπο της βραδιάς στην αναμέτρηση με τη Νανσί ο νυν προπονητής της Εβιάν, Πάμπλο Κορρέα, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της Νανσί για 9 χρόνια. Η Εβιάν βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +3, και μετά από τις πρόσφατες καλές τις εμφανίσεις θα κυνηγήσει τους βαθμούς που θα της δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια για τη συνέχεια. Επιστρέφει ο μέσος Σορλέν (19 συμμ./2 γκ.), ενώ θα απουσιάσουν οι αμυντικοί Ανγκουλά (20 συμμ./1 γκ.) και Ερέ (17 συμμ.).


Εντός: 5-2-3
Γκολ: 17-14
Τελευταία 5: 1-2-2


ΝΑΝΣΙ: Ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην Τουλούζ, και γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3. Το 0-2 είχε γίνει μόλις στο 20’, κάτι που δυσκόλεψε πολύ το έργο των παιχτών της Νανσί στο να αντιδράσουν. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, Ζαν Φερναντές,  εξέφρασε παράπονα για την ολιγωρία των ποδοσφαιριστών του που οδήγησε στη βαριά ήττα. Βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο και θέλει τη νίκη πριν μπλέξει και αυτή σε περιπέτειες. Δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία τρία παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα. Ο αμυντικός Λεμέτρ (16 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος, ενώ θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Μουκαντζό (15 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 3-1-7
Γκολ: 9-15
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Η Εβιάν παίζει πιο «συμπαθητικό» ποδόσφαιρο και έχει έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να κάμψει την αντίσταση της αρκετά αδύναμης Νανσί. Άσος στο 2.10 (Interwetten).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΠΟΡΝΤΟ


Προϊστορία: 5-5-15
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2-2


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει ένα πολύ μεγάλο διπλό στο Παρίσι, αλλά η Παρί κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ και με το 2-2 να παραμείνει στην πρώτη θέση. Τα γκολ για τη Μονπελιέ πέτυχαν οι Μπελαντά (45’) και Ουτάκα (81’). Δέχτηκε τα πρώτα γκολ μέσα στο 2012, μετά από έξι αγώνες που είχε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Δεν έχει ηττηθεί στο πρωτάθλημα εδώ και πέντε αγωνιστικές και παράλληλα έχει την καλύτερη έδρα και την καλύτερη επίθεση στη Ligue-1.  Μοναδική απουσία αυτή του μεσοεπιθετικού Ντερνίς (17 συμμ./5 γκ.).


Εντός: 10-1-1
Γκολ: 26-8
Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΠΟΡΝΤΟ: Βρήκε σε πολύ κακή μέρα τη Λυόν, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε και με γκολ του Γκουφράν στο 41’ κατάφερε να νικήσει το τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι που έδωσε, μετά από αυτά με Λιλ και Τουλούζ. Τα πηγαίνει εξαιρετικά στις τελευταίες αγωνιστικές, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, και δείχνει πως θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος την έξοδο την Ευρώπη. Στα τρία τελευταία με την Μονπελιέ έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ συνολικά μετράει 15 νίκες σε 25 αγώνες. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ενρίκε (15 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολοι είναι ο μέσος Τραορέ (6 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ντιαμπατέ (16 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 3-3-5
Γκολ: 13-18
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες, με την καθεμιά να αναζητά τους τρεις πόντους γι διαφορετικούς λόγους. Λόγω έδρας και καλύτερης εικόνας στο γήπεδο, θα επιλέξουμε τον άσο στο 2.00 (Interwetten).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr
 

22:00 ΛΥΟΝ – ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ


Προϊστορία: 16-12-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΣΖ-ΛΥΟΝ 2-0


ΛΥΟΝ: Δίκαια ηττήθηκε από τη Μπορντό με 1-0 εκτός έδρας, παίζοντας κακό ποδόσφαιρο, και τους παίχτες από το κέντρο και μπροστά να κάνουν λίγο-πολύ ο καθένας του «κεφαλιού» του. Δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία τρία παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα, ενώ κέρδισε μόλις ένα στα τελευταία έξι, και πλέον ο ανταγωνισμός για μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη μεγαλώνει επικίνδυνα. Πρωτάθλημα σίγουρα δε μπορεί να χτυπήσει, αλλά είναι παρήγορο ότι βρίσκεται μέσα στους άλλους τρεις στόχους της (κύπελλο, Λιγκ Καπ και Ευρώπη). Η Ρουμπίν Καζάν πιέζει για την απόκτηση του Κέλστρομ. Απόντες από το ντέρμπι με την Παρί ο αμυντικός Λοβρέν (13 συμμ.) και οι μέσοι Γκιουρκιούφ (7 συμμ./1 γκ.) και Γκρενιέ (11 συμμ.).


Εντός: 8-1-2
Γκολ: 23-12
Τελευταία 5: 1-1-3


ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ του Άλεξ από φάουλ στο 41’, αλλά δέχτηκε δύο τέρματα από τη Μονπελιέ, με τον Οαρό να λυτρώνει την ομάδα στο 88’, και να γράφει το τελικό 2-2. Με αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ένα μόλις βαθμό πάνω από τη δεύτερη Μονπελιέ. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Θα είναι κανονικά στη διάθεση του Αντσελότι ο Παστόρε, ο οποίος μπήκε αλλαγή στον αγώνα με τη Μονπελιέ. Απόντες για του «παριζιάνους» ο αμυντικός Ζαλέ (20 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο μέσος Μποντμέρ (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) που έχει όμως πιθανότητες να προλάβει.


Εκτός: 6-4-1
Γκολ: 16-9
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Πολύ κακό το πρόσωπο που παρουσιάζει η Λυόν, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Παρί, με τον Αντσελότι να είναι «μανούλα» φέτος στο να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Διπλό στο 3.10 (Bwin).
William Hill Sports

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms